Simple Plan

Gaah!
Bråttom, bråttom, bråttom soom vanligt!
Måste fixa mig för att sen bege mig till Matilda!
Ikväll ska vi på Simple Plan som jag typ nämt i varje inlägg nu, men nu är det dax minsann!
Det ska bli såååå kul!! (blondinbella)
Efter de kanske vi drar till tullinge beroende på hur sent de blir :)

Men nu måste jag springa!

Vafan håller killen till höger på med? typ - hej-kom-och-hjälp mig! HAHA xD



PÖSS PÖSS!


Torsdag

Heej kära du!

Idag har jag å Matilda vart i stan! As mysigt! Men shiit vad vädret var dåligt! Det blåste å regna å så var det mörkt å grått! Usch!
Matilda shoppade loss å jag köpte mig bara ett hår spänne^^ tihi. Å sen bjöd jag Tilda på Sushi som en födelsedags present eftersom jag inte visste vad jag skulle köpa, hah! Men de var super myigt :) Även fast vädret sög^^

Nu har jag precis kommit hem, satt på mig min mjukis dress precis å tänkte borra ner mig i soffan med täcke å tända ljus å göra en kopp te, å snart kommer Niklas hit från jobbet också :)
Vilken myspys torsdag det blev!

Med tanke på mjukis dress! Jag har hittat min dröm dress nu! Så jää*la fin! Det är inte den färgen på bilden utan en mer rosa, hitta inte den jag ville ha på bild. Odd Molly är märket å tröjan kostade 1395:- å byxan 899:- tror ja de va.. Fatta va dyr! De kan ju jag bara drömma om.. (den är mkt finare i verkligheten än på bilden!)

Imorgon äre det Simple Plan som gäller med Matilda :) Kommer bli grymt kul!! Därefter kanske vi ska på fest i tullinge, vi får se hur det blir med den saken :) Johan ringde från jobbet också å undra om jag kunde ta hans plats på lörda, vilket jag kunde, behöver pengar i december så det blir bra :)

Men ska gå nu!
See yaa!

Torsdag


Idag blir det en dag på stan med Matilda! Vi ska shoppa å fika hade vi tänkt :)
Alltid mysigt!

Kanske gå förbi Älsklingen på jobbet också :)

Vi hörs snygging!
 Puss



Säääsy!


Onsdag

Idag har jag vart duktig minsann!
Jag åkte med Macke å Djärven till Tumba, där jag först gick till skräddaren å hämtade mina jeans, därefter apoteket där jag köpte lite saker, sen gick jag till foto affären och tog ett förjävla fult kort som jag måste ha till mitt leggitimation jag inte har skaffat än^^ Sen tänkte jag gå till banken å fixa de där legget, men då visa de sig att banken var stängd. Varför vet jag inte.. jag var där innan tre? men aja.
Då har jag iaf lite fixat :) + att imorse skrev jag ut papper från historian jag ska redovisa nästa vecka också! Så då var det klart också:) Måste bara plugga in allt..Nej ska inte snacka skola mer! Det är juh förfaro loov!

Snart ska jag ut å gå med sandra en sväng, och imorgon blir det stan med min älsklings Matilda! :)


Jag hitta den här SVEA väskan på nån sida, å fyy va fin den är!! Måste köpa!
Man kan ju ha en lite rolig bild i den där plast fickan ist för typ namn å nummer :)
Coolt!


Ha de bra!
P  Ö  S  S     &     K  R  A  M


 


Onsdag

Måste bara börja med å gratta Matilda som fyller 17 idag!

GRATTIS GUMMAN!
HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!





Jag vet redan att hon fått två biljetter till Simple Plan som är på freda! Och hon vill ha med mig! Gaah :D
Jag som inte tycker dom är så bra egentligen, eftersom jag inte gillar deras stil på musik:P
Men jag hänger med för hennes skull :)
Det kommer bli as kul!


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Har inga planer alls, vilket är rätt skönt.
Niklas jobbar idag också.. :/
Men får se om jag hittar på ngt med Macke :)

Aja, vi hörs å ses!
Puss & Kram


Bröstcanserfonden



          Var det någon mer än jag som satt och grät under Rosa bandet galan?
Som sitter å gråter fortfarande?
Det är så fruktansvärt!
                                          
         Jag älskar min mamma över allt på jorden!
Hon är världens bästa mamma!
Skulle inte kunna leva utan henne! 


Man måste ta vara på tiden man är tillsammans..
Tror att jag gör det för lite..
Man vet aldrig vad som kan hända..
Det kan gå så fort.. 
          
Det känns ännu jobbigare att jag drömde att mamma skulle dö här om dagen(!)..
Tänk om mamma skulle ha bröstcanser!
då dör jag..







Tisdag kväll

Vilke dag det blev :)
Meningen var juh att åka in till stan med Alex, Laura och Sara men så smsar Sandra, hon skulle också till stan å möta upp Lollo och Martina så jag tänkte att först träffa Lollo, Sandra och Martina för att seen möta upp Alex, Laura och Sara:)
Å så blev det.
Vi satte oss på Wayne´s coffee på drottninggatan och fika å snacka en massa :) De är så kul att träffa dom igen! Dom är underbara :)

Sen drog Martina å Lollo så då gick Sandra å ja runt lite, hon köpte present åt Richard å sen senare gick jag till kungsgatans Wayne´s där Alex, Sara och Laura satt. Det var trevligt!:) Men vi är lite sura över att det inte blir någon halloween fest år! Det var juh så grymt kul förra året!
Aja, därefter gick vi till phonehouse där Alex köpte ny mobil, en skit snygg rosa :) Sen åkte vi hem.

Nu sitter jag hemma å ska precis sätta på mig min nya mjukis dress :) Bytte färg idag från en grå till en svart..jag som ville ha en rosa som inte finns:/.. Jag har kommit fram till att grå är inte riktigt min färg.. Jag blir för grå hela jag, i ansiktet, i håret.. grå förknippar jag med regn också, vilket gör mig på dåligt humör..så är det tyvärr.. ja som tycker grå är så fint på alla andra.. men inte på mig.. typiskt..

Resten av kvällen ska jag nog bara spendera i soffan å kolla på bröstcanser galan. Skönt! Med en kopp te å mackor å sin lilla honey brevid sig! Yammie!


Vi ses!

PussKramPuss


Tisdaag

Goood moorgon!!

Jaha, vad ska man hitta på idag?
Antlingen åka in till stan med Ax, Laura and Sarha! Men va fint de lät! Undra hur man säger Mikaela? Typ Mischella? Hahah! Nej så kan de inte va! Lät ju förjävligt.. aja skit samma!

Eller så hittar man på något med Macke eller Mac kanske man ska säga xD Vi var juh i Skärholmen igår där han skulle köpa jacka.. men den fanns tydligen inte i hans storlek.. så han kanske vill åka in till stan idag ist :) Det skulle kunna bli mysigt.. eller(?)..

Beslutsångest ändå..Stan eller inte stan?
Då är ett trick att man kollar in vädret! Är det regn, nä då ska man stanna hemma.. Är de sol, är det stan som gäller! 
Men vafan äre för väder då? Moln/sol.. stan eller inte stan?.. typiskt.. det regnade juh förut.. å nu har en gnutta sol kommit fram.. kanske tyder på att solen är påväg! Great!
Det blir stan.. men med vilka/vem?! Brorsan eller brudara..
Åhh.. dilemma igen.. 

Då tänker ja såhär.. Vilka är roligast att gå i stan med? Svar: Tjejerna. Vem gnäller om att gå in i tjej-butiker? Svar: Macke. Vilka kan man sitta å fika med i hundra år å så snacka en massa? Svar: Tjejerna. Vem kommer vilja åka hem bara för att den personen hittat vad den ska ha? Svar: Macke. 
Svaret är givet.. Klart jag åker in med tjejerna! Of course! ;)

Aa men va bra, då va de klart! Vi höörs!




Efter regn kommer sol!
Right!?

P u s s & K r a m


Söndag, Måndag

Heej!
Börjar lite kort om gårdagen :)
Jobbet gick jätte fort!! Det brukar det aldrig göra! Så det var super sköönt + att jag fick fin besök! Matilda och Malin ;)

Meningen var ju att gå ut i gamla stan med Alex, Laura, Evelina å Erika  meen jag har nu kommit fram till en sak, att inte gå ut förens jag har blivit 18! Eftersom 1. Ifall man åker fast, är det jävligt onödigt, när jag ändå kaan vänta. 2. Jobbigt att ha prick i registret 3. Tror att det blir roligare när jag väl blir 18 att gå ut. Då behöver man inte känna oro varken innan eller inne på krogen.
Meen vet dock inte om jag kommer hålla detta till 100% men vi får se, kanske, kanske inte.. ska försöka iaf. Hoppas ni tjejer hade kul iaf!

Jag fick senare sms från Richard att det var fest i tullinge vilket kunde bli lite roligt ändå. Så Matilda å jag åker dit. Vi får gåå i typ 20 minuter MINST i högklackat å vi fryser som fan å möta upp Richard och Alex. Väl där. Jag å Tilda känner verkligen inte en enda! Vilket betydde att vi satt där som två fån å bara kolla på allt å alla xD Hahah! Vissa människor var mer sociala än andra! Men det va kul! Dock var det en kort vistelse, om man nu kan säga så? Jag, Tilda å Hillo åker bussen till tumba, där hämtade Niklas upp oss :)

Vill också bara tacka Niklas som körde mig å Tilda överallt igår, först från jobbet å hem^^ sen från mig till matilda, å därifrån till tumba. Å sen när vi ser att bussen som ska gå till tullinge gick om 30 min, så kommer Niklas tillbaka till tumba för att köra oss till tullinge:P. Och sen när vi vill hem, kommer han så gullit å hämtar oss! Tack älsklingen!!<3

Haha, blev kanske inte så kort ändå^^

Idag har jag inte gjort ett piss typ, eller jo var en snabbis i skärholmen med mamma å macke. Vi åt där å så köpte jag mig en mjukis dress. En mjukis tröja å en mjukis byxa som matcha liksom, skit skön! Sen blev det ett par skinn handskar också å lite små plock från apoteket. tihi^^

Nu är jag hemma å vet inte vad ja ska hitta på, Niklas kommer väl snart också :)

Aja, vi hörs alla snygga små läsare!


Fredag

Ä N T L I G E N  L O O V !
Jag som längtat så jäkla mkt, så är den äntligen här :) Känns bra!

Nu är iaf London bokad å klar! Åker den 20 november med Alex, alex mamma å min mamma :) London here we come!!

Idag drömde jag värsta drömmer någonsin! Mamma hade dött! Jag fick panik när jag vakna kl 5 på natten/mogonen.. Usch det va skit läskigt!..

Juste!
Idag efter skolan gick jag å Matilda heelt frivilligt på extra Matte, det var endast jag å Matilda å Roger (läraren) där. Kändes lite tasktigt mot Roger att stanna när han själv slutat, men vaafan xD  Vi fråga honom om vi kunde få någon kaka eller te eller liknande eftersom vi var så duktiga att gått dit^^, så han gick å kika efter om de fanns nått, men icke, han kom tillbaka å sa att det bara fanns choklad.. vilket var ännu bättra tyckte vi:) så kom han så söt in till oss i klassrummet å servera oss med två varma choklad! Haha! Roger liksom, han som nästan alltid ska vara så himla arg! Va gullit!^^

Sen en annan sak! Blir så jävla lack på datan, vi har raderat allting från den, så nu har vi inte ens WORD! Jag blir så jäkla arg för jag hittar fan inget nerladdningspogram som funkar!! Någon som veet!!? Måste ha de verkliegn, till skolan å allt..

Aja, nå va händer i helgen? Själv ska jag jobba.. Ska faktist bli lite kul för en gång skulle, MQ har fått ett nytt märke Kate & I så vi "personal" ska få en svart topp å ha på oss, temat är finklätt och svart, har ingenaing om vad de är för topp, men de blir nog bra :) Å sen har jag juh faktist ledig i hela sju dagar från skola och jobb! Såå skönt!!

Men nu ska jag hoppa in i duschen för att sen bege mig till Niklas, han är så duktig som jobbar hel dag på sin egen födelsedag! Stackars baby.. Det ska va midda där hemma så det blir nog mysigt! :)

Men vi hörs!
Puss & Kram


Grattis hjärtat!

Ville bara gratta min älskling som fyller 19 år idag!
Grattis, grattis, grattis baby!
Jag älskar dig mest av allt på jorden, du betyder mest för mig!
Vi föralltid hun :)
Miljooo.oooner pussar och kramar
till dig från mig!



Mikaela <3 Niklas


Torsdag


Vi hade super mysigt på middan! Och det var as kul att träffa tjejerna igen!! Har saknar er verkligen..
Vi åkte som sagt till Söder å åt på Orkidé. Det var jätte gott, fast vääldans va starkt det var! Jag höll typ på å dö i munnen!! (Herregud liixom!) 
Till efterrätt blev det friterad ballenan med glass! Det var super gott^^ Men det såg verkligen ut som att man fick en friterad balle med två kulor till, HAHA! Ja, men varför inte liksom, det funkar juh de me! Har skit snygga bilder från kvällen, meen eftersom min data är som den är funkar det inte att lägga in bilderna, men de kommer, ja loovar! Ni kan inte missa den sensuella efterrätten! xD 
 
Det var iaf skit kul att träffa er tjejer! Vi måste ses oftare!

Grattis ännu en gång Sandra!

Å imorgon fyller mitt hjärta år också! ^^
<33

Torsdag

Hejsan hoppsan i stugan!

Skolan idag var slapp, jag å Jocke kom översens om att inte gå på samhäll på morgonen eftersom vi ändå jobbar med det hemma :) Därefter var det svenska, kom typ 5 min försent eftersom jag missa min buss.. Kommer in i klassrummer å ser att alla bänmkar är ifrån dragna.. Men hallå liksom? Vi skulle juh inte ha prov? Nää men då har Bosse fixat ett läxförhör om en bok vi läste för typ hundra år sen.. Jag kunde inte en fråga.. så de gick åt helvete.. Tyvärr..

Sen hade vi SPIL-dagen idag också, gick rätt bra faktist. Det var vi tvåer som skulle fixa alltiohopa :) Tyvärr kom mitt lag delad trea..å vi va fyra lag, så det var inte de bästa. Men de va faktist rätt kul ändå :) Alla i klassen var tvungen att vara ansvarig för nått, jag å Tilda var ansvariga för fikat! Haha, vilket kanske inte var de bästa å sätta oss där liksom :) Vi åt aas mkt muffins å chokladkaka å sockerkaka av olika slag, smaskens liksom! Så när det var typ paus gick vi in till personal rummet å åt :D hahah! Lärarna sa inte så mkt, dom åt dom med xD

Aja, sen var det slut iaf, jag gick upp till pappa för att sen gå å möta upp tjejerna i Tumba :)
Ska juh på tjejmidda idag :) Ska bli as kul faktist, även fast jag glömde kläderna jag skulle ha hemma hos mamma.. så tror jag nog att det blir roligt iaf :)

Men nu måste jag skynda mig!

Vi hörs! Ha det bäst! Puss!


Onsdag och snaart lov!

Hej bloggen! :)

Idag har jag var i skolan, som sög hästballe om man får uttrycka sig så. Hade Natur på morgonen, fick tillbaka provet.. fick G.. Känns lite sådär.. men helt okej, bättre än IG iaf^^
Sen hade vi idrott utan lärare så några körde fotboll å några basket, jag körde basket, det va fan kul! Vi dock körde inte så länge, men de va kul så länge de vara :)
Därefter hade vi svenska och hälsopedagogik som var rätt nice å slappt :)

Svenskan verkar helt sjuk, iaf de vi håller på med nu, vi ska skriva nån jävla islandssaga då vissa saker måste vara med, som är "typsikt" för islandssagor liksom..tex. dikter, spådom, tvister, treangeldrama, ödet, hämnd, drömmar, släktled å sen är det en massa annat också, sen får man inte heller ha vanliga namn, utan de måste vara från den tiden liksom.. typ som Siv, Siri, Henry, Harald, Helge, Harry och typ Torkel.. Men shiit liksom! Palla xD Jag förstår inte heller, VARFÖR? Varför i hela friden ska jag kunna skiva på det sättet? Jag förstår inte, helt meningslöst!!

Aja, slut snackat om skolan..

När jag slutade mötte jag upp Marre, vi köpte present åt Sandra som fyller år imorgon! Ska på födelsedagsmidda imorgon! Vi ska till Orkidé på Söder :) Det kommer bli super mysigt verkligen, kul att få träffa tjejerna igen! Det var juh rätt länge sen nu.. :/

Vi hittade iaf super bra presenter:) Hoppas hon kommer bli glad :)

Nu är jag hemma, har precis ätit å nu ska jag till Älsklingen, han kommer å hämtar mig.. som vanligt^^

Men vi hörs gullepluttarplättar!
Pussihejsan



Tisdakväll

Jaha, då var man hemma igen.
Jag var ju på gymet å skulle köra ett boxningspass, trodde jag, det var inte boxning utan det var nått annat jag inte kommer ihåg namnet på. Man skulle slå mot sig själv i spegeln. Det var typ självförsvar fast jobbigt liksom! As bra träning! Och det är väldans bra att kunna, om nån skulle överfalla en liksom så kan man försvara sig :) Very good!
Hon som höll i passet var hon som var med i Vem kan slå Filip & Fredrik! Hon var verkligen grym, å värsta biff musklerna, vilket jag inte tycker om så jätte mkt på tjejer.. men hon var bra iaf :) Matilda, jag och Malin käpa på mycket bra!

Min honey kom å hämta oss sen, vi körde hem Matilda sen släppte han mig hemma, för att sen åka å hämta hans mamma:) Han är så duktig min älskling, är han inte på jobbet, nä då är han taxichaffis, nää så illa är det faktist inte, det händer inte såå ofta iaf:) Nu ska jag hoppa in i duschen å sen kommer Niklas tillbaka å hämtar mig, så ska vi åka till honom:)


Aja, Pussinussinattinatthörsimorgonenni!


Tisdag

Hejsan Hoppsan!


Nu var det ett tag sen jag skrev här känner ja, hade ingen data igår, eller inget internet rättare sagt. Men nu funkar det minsann!

Idag har det var en as seg dag i skolan. Hade innebandy profilen som ja bara satt å kolla på, sen var det engelska, pedagogisktledarskap och samhäll. Bara en massa tråk ämnen.

Efter skolan drog jag in till stan, vilket jag inte var så sugen på egentligen, men kände mig ganska tvungen, Niklas fyller juh år på freda å jag har inte handlat klart till honom. Så jag sprang runt där på stan, själv å leta presenter. Mååste jag alltid köpa så jävla mkt onödigt! Det blir alltid så.. Niklas har fått sjuhundramijloner saker mer än vad jag hade planerat.. typiskt.. Vad jag har köpt, säger jag inte :D Kaanske efter att han fyllt år, men bara kanske :)

Jag gick även förbi Stadium där Niklas jobbar, han var så duktig så, han fixa å dona överallt, dom håller tydligen på å möblera om:) Sötapa!

Sen fick jag sms från Matilda att hon bokat in oss på boxnings träningen ikväll på gymet. Panik! som vanligt fick jag skynda mig hem från stan efter all shopping. Så nu måste jag byta om å sen bege mig till gymet! Macke tänkte dra dit också, kanske åker med honom å kanske tar å solar lite innan, men bara om ja hinner!


Snacka lite med Alex också, kanske ska dra ut på freda, då Niklas fyller år, han å hans polare å mina söta små honeys :)
Mysiigt!

Aja, nu måste jag skynda!!

Pussheej!!

Måndag

Godmorgon!

Nu sitter jag här hemma hos Niklas helt ensam, ingen är hemma.. Niklas åkte till jobbet precis..

Igår var Niklas å jag bara hemma hos mig å inte gjorde ett skit, vi var bara hemma, låg i soffan å kolla på tv. Vi åt värsta frukosten sen åt vi pankakor till lunch som vi aldrig ätit tillsammans under våra 10månader, konstigt! Det är ju super gott ju :)



Så det var en jätte skön och härlig lördag :)

Idag är det skola.. *suck* Matilda är sjuk också :/ Men ska ändå hem till henne efter skolan å plugga, äta mat å fetta oss :) Behöver plugga nu veckan innan lovet å allt.

Shiit! LOV NÄSTA VECKA!! Jaag läängtar!!

Men nu ska ja första fixa mig lite!

Pussohej

Lördag kväll

Men heej igen!
Nu sitter jag här å sminkar mig, stressad som fan, ska åka å se Partik 1,5 med min älskade vän Matilda! Vi tänkte gå å fika innan för att sen gå till bion :)
Det ska bli mysigt!
Efter det ska jag hem till Niklas!

Vilken MYSPYS lördag!

PUSS & KRAM




Lördag

Hej bloggen!

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Igår skulle jag, Alex å Laura till O´Learys i Södertälje, vilket jag inte var ett dugg sugen på.. inte Södertälje liksom :/.. Bestämde oss för att ist dra till Söder för att bara sitta vid någon pub å snacka skit :)
Väl framme. Markus ringer, han föreslår att gå till ett ställe som han själv kalla "BloomBar" , vi fattar ingenting, vi följer hans intruktioner men hittar det inte. Vi skiter helt enkel i den. Tänkte att istället bara dra till Snaps . När vi väl klommer dit ser vi 3 stora jätte bjässar som vakter! Å tänkte att det skulle vara omöjligt för mig att komma in där.
Så vi går ist till Kvarnen! (Hahaha) Ni som vet hur det är där, ni fåår skratta! Jag gör det också! Jag lovar, det var endast 30+are där. Det roliga var bara i början som jag är lite stolt över, att det var 23 årsgräns å behövde inte ens visa legg! Även fast dom var hårda mot andra! Det stog även en tjej där som hade koll på vilka som kom in också! Satt de va lite kul^^ Det var också ganska tur att dom inte kolla legg eftersom jag har Alexs liksom, inte lika någonstans :P. När vi var där inne kom Markus och Fredrik in också, två trevliga människor de där. På nerevåningen var det ett dans golv som jag knappt vågade vara så vi satt  mest där uppe vid ett bord å bara snacka å kolla på roliga gamlingar som dansa :)
Jag är ledsen Alex att jag inte ville ner å dansa med dig, men jag blir faktist bara äcklad av alla as gamla gubbar som står å glor in ens röv å har en jävla peddo blick i ögonen. Nej ja känner hellre att vara där uppe å bara snacka. Okej att man gör det var det blir till, men de gick inte verkligen.. Förlåt! Och fölåt att jag ville dra till sista tåget.. men kände att jag lika gärna kunde göra de, det var juh inte världens roligaste ställe å sen var jag bara allmänt trött och kunde lika gärna åka hem.

Men jag tycker iaf att det var trevligt så länge de vara :)

Idag ska jag nog bara va hemma å njuta av en ledig dag! Var hur länge sen som helst jag var de. Så det ska bli jätte skönt verkligen, synd bara att Niklas jobbar idag.. Men imorgon är han ledig så det är bra iaf :)

Men nu ska jag lägga mig i sängen igen, å kolla nått på tv å läsa lite roliga tidningar! :)

Men vi hörs!

P U S S


<3

               
Titta vilken söt bild ja hitta på Pappa å Melle!

                         




Och här är bara lilla Melwin, med sin söta lilla SVEA mössa jag köpte till honom i julklapp å sina as tuffa Vans!






 

FREDAG!

Hejhoppgummisnopp!

Gissa om jag försov mig imorse?! Ja det gjorde ja, trodde ja! Jag vaknade nämligen kl.8! Å trodde vi började halv 9! Fick liksom panik, för var verkligen tvungen att gå på fysen som vi har på morgonen. Det värsta var att jag var tvungen att springa förbi pappa innan skolan för att hämta kläder och skor till fysen. Jag väcker iaf Niklas och ber han köra mig, vilket han går med på, eftersom han skulle ändå till gymet på morgonen :) Vi åker iaf ner till Tumba, är klar hos pappa 8.35, faan tänkte jag, 5 minuter försenad! Jag börja springa! Kommer till skolan skit stressad! Å va händer, jo INGEN ÄR DÄR! Ja där stog jag helt ensam å tänkte vafan alla var.. gick upp till gymet å kolla om dom var där, ser Lina, som säger; Börjar inte ni 9 idag Mickan? Ååh! Typiskt mig.. jag som stressat som faan verkligen!.. så satt man där helt själv.. Men de var iaf bra att vi inte började ännu senare :) 
 På fysen gjorde vi ändå inget speciellt, hade först en föreläsning om hopp-träning vilket var chill :), sen hade vi lite basket,  tre mot tre, helt okej.. sen hade vi typ ingenting mer.. vi skulle springa tre gånger en 10 merters strecka på tid, vilket var rätt ojobbigt, haha eller va man nu säger.

Efter de var de Matte B å sen Historia B, sen var det slut för dagen!

Heelg here I come!!

Mötte Lizzan och Sofie i Tumba, Sofie var det typ hundra år sen jag träffa, hon ville att vi skulle hänka på den 1 nov på halloween fest. Det verkade vääldans trevligt! Men får de hur jag gör.

Klockan 18 ikväll kommer Alex å Laura, vi ska dra till O´Learys å bara sitta å snacka åså:) Det ska bli mysigt! :) Å imorgon kanske det bli bio med Becka å Tilda. Niice! Partik 1,5 tänkte vi se.

Aja, JUUSTE har glömt bort att berötta hur det var på middan igår, men nu har jag skrivit så mkt, så nu orkar jag inte, skriver de sen :)

Vi hörs era snygga små filurer!




Torsdag

Tjossan!

Idag har det vart en jätte tråkig dag i skolan.. Hade bara tråkiga ämnen + att det var grått å blött ute.. vilket för mig påverkar mitt humör.

Ikväll ska jag på midda med jobbet. All personal från MQ i gallerian ska samlas utanför vår ingång för att därefter bege oss till en mysig resturang. Som sagt, vår butik vann "tax free" tävlingen som var i somras, priset var 5000:- för att göra vad vi vill med. Japp, så det ska vi göra. Ska bli lite mysigt sådär. Bra att Nathalie kommer, så vi har varandra, vi som är under 18 xD



Aja, Niklas ska på Rögle-Djurgården idag också, riktigt roliga match, hoppas att Rögle vinner. Efter matchen ska jag möta upp dom så vi åker hem tillsamman liksom :) trevligt trevligt

Men nu tänkte jag hoppa ner i ett bad, fryser som fan verkligen!

Skriver tomorrooow!!
See ya!


 


Onsdag

Tjingeling!

Imorse hade vi No som var skit tråkigt. Sen åkte vi skridskor, vilket var helt okej.. åkte med dom som hade lite svårare och så körde jag hockey också! Mitt lag va grymt bra! Vi vann väl, Ir? :)
Sen hade vi svenska också, Matilda åkte ut! (HAHA!) Man får inte sjunga på lektionerna Matilda!! Men jag tycker iaf att det var fint :)
Efter de hade vi en katastrofal ACT lektion, de är en lektion då två tanter står å snackar om stress och skit. Idag kom typ hela klassen (bortfrån 1/3 som skitit i att komma) utan våra pärmar  å så hade typ alla en varsin liten godispåse + läsk! (jag vi är en idrottsklass^^) Först blir dom skit arga för att vi kommer med godis å läsk, vilket gick bra förra gången? Men inte idag tydligen.. sen håller tydligen vissa på å smaska så dom "tappa tråden" som dom sa hela tiden sen blir dom även arga för att vi inte har med oss våra pärmar som tydligen alltid ska med! Aja i ca 1 orkade dom hålla tålamod för oss innan vi fick gå hem 1 timme tidigare! Haha! Jag tycker nästan synd om dom, men den lektionen är såå himla meningslös och tråkig så de inte är sant! Man måste ha nått att äta, annars ruttnar man verkligen ihop! Ja lovar! Men det var iaf skönt att sluta vid kvart över 2 när vi egentligen skulle sluta vid halv 4! :D

Idag ska jag nog bara va hemma å slöa.. ligga i sängen å läsa Cosmopolitan. Niice!.. Måste kanske ta å plugga svenska också.. Men får se.. Skönt att bara va hemma iaf.. har vart så mkt på sista tiden.


Hitta några få bilder hos pappa, den här är från New York hösten 07
(tryck på bilden för att få den större)


Macke å jag ska åka skridksor i Central Park. Ett måste om man åker dit!
Macke tror att han är skit cool, men lyckas inte ett dugg.


Vi lyckade ta oss ut på isen, jag ser ut att vara runt 2 meter lång, men han är längre än mig egentligen, han står juh som ett monga liksom. Fråga inte vad vi glor på, har ingenaning, haha


Här sitter vi i en aas häftig limmo! Vi skulle åka å äta och lyckades inte få tag i en enda vanlig taxi, men så kom limmon å stanna framför oss, vi kunde inte tacka nej :)


Å här är Mamma, Macke och Ronnies huvud som sicker upp bakom mamma. Blev en till limmo vända till flygplatsen för att sen åka hem till Sverige.


Och inne på flygplatsen fann jag mitt favorit ställe! DONKIN DONUTS!
<3333


Sååå good! Haha, ser ut som ett Hej-kom-och-hjälp-mig, men bjuder på den ;)


Men jag kanske hörs av mig senare!

Pöss påre! ;)


Tisdag

Tjolahopp!


Idag har det verkligen varit en jätte bra dag, har vart på jätte bra humör heela dagen! (förutom då Alex ringde å sa att hon inte kunde ses idag..) Måste bero på vädret kom jag fram till att jag var på så bra humör, har typ garvat hela dagen och på alla lektioner!

Imorse hade vi iaf innebandy, hade även profil fotografering, vilket gick skit dåligt! Fick se bilden, det var ingen vacker syn om man säger så! Förjävligt. Men inte var jag sur för de konstigt nog! Träningen gick iaf bra, sprang i alla byten! Så jäkla bra! Matilda var med också, vilket gjorde träningen ännu roligare! :) Matilda du måste va med oftare! Sen hade vi engelska, pedagogiskt ledarskap och samhäll. Alla lektioer blev roliga, även fast dom är hur tråkiga som helst! Måste bero på vädret!

Ja efter skolan var då meningen att åka in till stan med Alex, men som då kommer på att hennes pappa fyller år, vilket gör att jag blir inte på lika bra humör.. (men det gör inget Alex, vi får ses en annan dag! blev bara lite lack just då:-) )så drar upp till pappa en sväng. Lekte med Melwin å snacka lite med pappa. Efter ett tag smsar Sandra! Vilket slutar med att vi bestämmer att dra in till stan! Vi gick runt å kolla presnter åt Niklas och Richard(hur han nu stavar). Efter en kort men intensiv titt efter presenter utan resultat satte vi oss på ett väldans mysigt Café och åt lite midda för att sen bege oss till Söder för att hoppas att vi hitta något där ist. Men även där hitta vi ingenting.. typiskt.. Vi satte oss då på ett till Café å fika å prata en massa å gav upp letandet.


Sen åkte vi hem, Niklas hämta upp mig i Tumba, åkte förbi mig för att hämta kläder å därefter till Niklas. Han ligger här bakom mig å försöker sova, men ja stör tydligen, så måste sluta nu :P

Imorgon är det skridskor i skolan... Hatar att åka med klassen.. Men på freda blir det med Hillo, det ska bli kul! :)

Men måste gå å lägga mig nu! Innan han dampas sönder! ^^


Hitta en nyare bild på Melwin, den är från i somras när vi var ute å segla! Sötnosbaby!




Vi hörs imorgon!

Föresten! Invigde mina nya super duper ultra häga skor idag! Gick försvånansvärt bra! Fick lite ont i vaderna dock, ska man vara fin får man lite pin, eller va är de man säger ;)


Pussinatti




 


Tisdag

Asså shit! Klockan ringde halv 7 idag, å jag är så jäävla trött! + att det är helt svart ute, vilket gör att man bara vill stanna under täcker.. Jag försår inte hur jag lyckades ta mig upp.. Det känns som om det är mitt i  natten verkligen.. jag känner att i vinter kommer jag aldrig komma i tid till 8 lektionerna.. men de borde juh lärarna förstå själva! Vafan man är juh trött liskom! xP



Aja etfer skolan ska jag möta upp Alex, det var typ hundra år sen man träffa henne, vi ska till stan, kanske kolla lite å fika! :) Yeey!

see ya!

Måndag!

Tjena blogg!


Nu var det ett ta sen man skrev känner ja, har inte riktigt haft tid, om man säger så xD haha

Jobbet igår gick verkligen skit fort! Helt underbart! :) Efter jobbet mötte jag upp Matilda så satte vi oss på John Chris å fika å gick igenom fråger inför provet som var idag. Det var mysigt! :)


Det blev att vi sov hos Niklas inatt eftersom det är kaos hemma hos mig och sen ville han visa mig sitt rum också som han hade städat så fint! xD Jag fick inte ens lägg mina väskor där inne! För då skulle jag tydligen "stöka ner" aja ja vet inte va ja ska säga:P  Vi gick iaf upp vid halv 8 typ sen gick vi ner och åt en jätte mysigt frukost med gröt å mackor, aas gott å super mysigt! Niklas gick upp tidigt bara för min skull, han som börja å jobba vid 16 tiden! Gullapa! Sen fick jag iaf jätte bråttom å var tvungen att rusa till bussen (PANIK) som vanligt, så säger Niklas: Men vadå börjar inte du 10.20? Klockan är juh bara 9? Faan asså, ja hade liksom stressat verkligen, å sen visa de sig att det var en timme kvar till bussen skulle gå!! Fast de va faktist rätt nice, men jag kunde liksom sovit längre då.. aja, konstigt nog kom jag ändå 5 minuter försent, men inte var det mitt fel :) Det var Niklas, han var super seg! Men de gör inget mitt hjärta, du är bara lite jobbig ibland :) <3

Skolan sög verkligen, hade bara skit lektioner.. Matte B, Svenska B, Engelska B, Histora B..mkt B där.. och de är rätt B också.. suger verkligen! Men skönt i 3an sen, då slipper man de här skiten, förutom Svenska som det bli C också.. Men ändå, jag längtar verkligen..

Efter skolan drog jag å Matilda på lite ärenden, eller va säger man ;) haha trevligt trevligt, mamma körde oss, så de va nice :)

Nu är jag hemma å väntar på att Ronnie ska komma hem, han ska köpa Kina mat! Vilken jag älskar! Ibland är det bra att göra om köket, även fast det ser ut som ett helvete just nu^^


Men nu ska jag dra ner, sen kommer säkert Niklas också efter jobbet :) Han slutar nu föresten! Wiie!

Pussinussie

Söndag morgon

Godmorgon!

Jaha, då sitter man här å ska snart gå till tåget.. Känns ingen höjdare, Niklas ligger kvar i sängen å solen lyser så fint där ute..Skulle kunna vart världens bästa å mysiga stan-dag.. men nejnej, jag stå där inne i butiken å ruttna ihop i 8 hela timmar!.. KUL!



Aja, vi hörs!
Ha världens bästa sönda!


Lördag

Hej blhogghen!

Herrejesus vilken seg dag det var på jobbet idag, tiden gick verkligen långsamt.. Nathalie och ja sammarbeta as bra! Hade skit högt musik å jobba i ett mkt högt tempo måste jag erkänna! Vi har iaf kommit fram till att vi ska hänga med på middagen med MQ personalen på torsta.. Vi är dom enda som är under 18.. så vi ska hålla ihop under kvällen! Vi vann nämligen tävlingen i sommras att "sälja" mest tax free! Då vinsten var 5000:-, med dom pengarna ska vi dra på midda, som tydligen är på torsta :P

Aja, efter jobbet åkte jag direkt till pappi. Melwin satt å bada så jag satte mig å lekte med honom, han visa bl.a att han kunde simma :) (simma med magen i botten å splattra som en fisk) Han va så söt.. sen  var vi på golvet å lekte också. Han visa mig sina golf klubbor å sen spela vi fotboll också :) Vi har även ätit midda som kocken pappa gjort, aas gott! Niklas kom hit också, han jobba idag å sen var han iväg på fotbolls match också, han som inte spelar egentligen:S Men det gick tydligen bra iaf :) Dom vann å min prins gjorde mål ^^

Nu ska jag upp till dom andra, dom sitter å kollar fotbollen.. Imorgon blir det jobb och efter de ska ja plugga med matilda i stan :) Mysigt


De här är Melwin! Dock är det en gammal bild från december.. Men tog bara en jag hittâ, visst är han söt:) Bilden är tagen från Jennys 30-års fest.


GODNATT!

Fredag och kväll

Hej blogg!
Jag har nu kommit på att jag har blivit helt sjuukt stel i kroppen, asså jag har vart stel förut men inte sååå häär stel! Skulle verkligen behöva en massage behandling! Det skulle min rygg behöva..

Aja kort inlägg, ska lägga i sängen å kolla Idol och imorgon är det jobb som gäller, kom gärna förbi en sväng om ni inte har nå bättre för er! (MQ i Gallerian)

Efter jobbet ska jag åka till pappa, det ska bli trevligt, Melwin har börjat gå nu också! Min lilla plutt har blivit stor nu minsann! :) Han är så sööt!

Men nu som sagt!:


Fjortis PÖZZ!



Fredag..

Världens tråkigaste dag i skolan. Hade en lektion med åk 9 elever därefter hade vi idrott då vi körde några lekar. Efter de slutade vi, typ 11 tiden. As nice! Helgen kommer betstå av jobb, jobb och åter jobb, vilket jag verkliigen inte orkar känner jag.. ja vill inte!! Vill bara vara ledig å ta de lugnt hemma.. men neej..  ÅHHH!! Va sur jag blir.. känner inte för att göra nånting idag.. vill bara sätta på ett flygplan å bara försvinna!.. Vill landa i ett  varmt och trevligt land där man bara kan ta det lugnt och känna varken stress eller press över någonting.. Guud så skönt!




Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv!
Hejdå!

Torsdag

Usch vilken dag..
Hade orienteringsdag idag.. Jag, Matilda och Sara sprang tsm, eller sprang vet jag inte riktig, vi gick mest xP, gick ändå rätt bra, hittade så pass många kontroller att vi fick VG. Det var bra gjort av oss tjejer! Det regna och det var blött, så det var inte speciellt kul. Därefter skulle vi ha idrott. Några killar i klassen skulle hålla lektionen. Gladiatorerna skulle vi köra. Kändes som att alla var trötta och hyperaktiva för alla sprang runt som små barn i hallen. Men de var faktist rätt kul. Även fast jag var kass på gatloppet xD Haha, jag kom inte förbi en enda:( Men mitt lag vann iaf! :D Yeeah!
Efter de hade vi föreningsarbete, men ja struntade i det, kändes meningslöst att dra dit, vi skulle ändå inte får reda på betyget för vår inlämnings uppgift vi hade för typ tre veckor sen..och föresten gör man ingenting på dom där lektionerna..



Meningen var att efter skolan åka och träffa Alex och Laura i stan men mitt batteri dog på mobilen så var tvungen att springa upp till pappa för att höra med tjejerna vart dom var och när vi skulle träffas. Och eftersom jag inte kan varken Alex eller Lauras nummer utantill fick jag ringa mamma kolla. Hon hade Alex nummer. Så jag ringer henne, men det visar sig att inte hon heller hade några batterier på mobilen! Typiskt! Så det blev ingen stan för min del idag. Kanske kan ta det imorgon ist(?) :)

Ja så mamma hämtade mig i Tumba för att åka hem. Gick ner till tumba en sväng medans jag väntade på henne. Då träffar jag Mathilda Lundholm! :) Henne åkte ja kontåkning med en gång i tiden! Vi hade verkligen as kul när vi åkte tsm, kommer ihåg när vi satt i bilen på väg till träningarna å körde våra sjuka frågesports lekar, haha!. Mathilda å jag tänke att kanske ta en återträff alla tjejer, endast tjejerna som "åkte i bilen" Haha! De vill säga; Jag, Mathilda, Melissa, Sofia, Madde och Malin :) Att vi först tar en sväng till någon ishall för att åka lite och sen åka hem till någon och kanske göra middag å bara snacka gamla minnen :) Det måste vi ta tag i snart! Skulle verkligen va as kul! :)

Aja, sen åkte jag iaf hem. Nu ska jag lägga mig i sängen å bara mysa med bra tidningar.

Pussipuss

Någon gång, ska ni bli mitt..



De här önskar jag mig!
(Inte för att jag fyller år eller så, bara allämnt^^)

1. Rosa Laptop! Måste ha en ny data, kan inte lägga in bilder nu.. * suck *
2. Audi TT. Ska jag ha när jag blir stor. Och om jag ändå ska köpa mig en sån dyr, kan man lika gärna lägger ut lite extra på färgen :)
3. Pengar. Alltid nödvändigt!
4. Smink. Bra att ha, roligt att kunna variera sig. Skulle även vilja lära mig mer, gå kurser osv.
5. Ett nytt PSP. Så himla smart! Man kan både titta på film, lyssna på musik, titta på bilder och spela spel. Hade ett svart förut, men som nu är spårlöst borta. Måste ha en ny! Rosa den här gången!
6. En guld fisk! De har jag velat ha länge nu, men de har aldrig blivit av att jag köpt mig en.. Har ingen plats i rummet därför tänkte jag en sån där smart glas grej! Den kan juh stå på golvet å allt! Skit bra! Men vet inte om fisken skulle tycka om att simma upp och ner? Äsch det vill jag ha iaf! :)

Sen finns det juh en massa annat jag också vill ha som tex en hund, resa, kläder osv..

Aja, det är väl bara att fortsätta drömma.. Nu ska jag titta på tv å snart kommer Niklas från gymet/tennisen också :)

Vi höörs! ;D




Onsdag

Tjolahoppsnopp!

Måste bara berätta att jag hade världens mysigaste kväll igår med Niklas! Han kom hem till mig efter att han vart på gymet, därefter åkte vi hem till honom å bada! Vi hade tända ljus å skum! Jätte mysiigt! Sen skulle vi gå å lägga oss å då ger han mig ett jätte gullit rosa paket! Eftersom vi hade tio månader (Jag som inte gav honom nått..:S) Men så öppnar jag. Så ligger det ett jätte fiint guldhalsband med ett hjärta på! As fint verkligen! Känslig som jag är börjar jag såklart att böla.. Som alltid.. Men iaf, Tack älsklingen! :) Pappret var faktist också as gullit, rosa på utsidan som är min favorit färg och blått på insidan som är hans favorit färg ^^ Gullit xD



Idag var det skola, hade No prov imorse, vet inte hur de gick.. I början gick det iaf skit bra men på slutet gick det skit dåligt.. Så vet inte hur resultatet kommer bli :) Hoppas på ett G iaf.
Sen hade vi Idrott då vi spela innebandy, mitt lag bestog av Niklas, Joakim och Jonas! Vi va grymma! Körde en liten tunering  då vi kom 2a! Så jäkla bra!
Sen hade vi svenska som suger b*lle! Gjorde ingenting, läste nån saga-.- skit tråkigt. Därefter hade vi hälsopedagigik, då det var redovisning, men min grupp var inte klara! Är med Kevin, Matte och Tobbe och vi suger, haha! Kommer aldrig fram till nått ^^

Efter skolan gick Matilda å jag till Ica. Jag köpte mig ännu en tidning, Revyn fick det bli, köpte mig en SOLO igår som jag aldrig hann läsa och så köpte jag Söta björnar, kinder choklad och bananer! Har inget plugga att göra:) Så tänkte lägga mig i sängen å bara chilla!

     


Aja, imorgon är det orienterings dag! Jippi!!! Ska bli såå himla kul asså!! Eller kanske inte? Fan asså.. jag, Sara och Matilda ska köra poängjakt.. Vi tre orientera? De går liksom inte i ihop, får se hur de kommer sluta.


Kanske skriver senare!

P U S S

Tisdag



Mikaela <3 Niklas


Idag har jag och mitt hjärta vart tsm i 10 månader!
Jag är så himlans glad att jag har en så fin å underbar pojkvän som honom!
Han är en sån där kille som man drömmer om att få, en snäll och omtänksam kille med humor, är oftast glad och är snäll mot alla, han bjuder på sig själv och tycker om att hitta på spontana saker :)
Jag älskar honom över allt annat och vill leva med honom hela mitt liv :)

Puss puss Älsklingen!


Måndag

Nu var det ett ta sen man ser känner ja, jag vet att vissa bilder inte syns i vissa inlägg, men jag har ingenaning om varför det är så. Vet någon kan ni juh höra av er!

Idag blev det ingen skola, spydde i natt och sov inte en minut känns de som.. Jag har ingenaning om varför ja mådde skit illa.. det kom liksom bara helt plötsligt igår kväll, men idag känns det bättre, men hoppas att inte den där plötsliga-spy-attacken kommer igen! När man som mest inte vill att de ska komma, kanske den kommer :O Nej de får inte hända!

Ska jag va helt ärlig så åkte faktist Niklas och jag in till stan, vi hade en jätte myig stan dag, vi tänkte att inte gå samma vända som man alltid tar i stan, så nu gick vi först till Red devil, där Niklas ville in, sen till PK-huset för att jag vill in på She store. De är en jätte bra butik med massa snygga kläder och assesoarer. Köpte dock inget den här gången. Sen ville jag till Urban outfitrers på biblioteks gatan, så jävkla coolt butik asså! Dom har verkligen allting, allt från coola inrednings prylar till kläder även secondhand till smink av olika slag! Hela butiken är en gammal bio salong från början, det ser man när man kommer in, as fint! :) Sen gick vi på kungsgatan å kolla lite också. Sen var vi och åt där uppe i kungshallen. Åt en suuper god cesarsallad! :) Sen åkte vi hem, å bara låg i sängen å slappa. Svängde förbi Matilda å hämta lite No papper som jag tyvärr inte läst en rad utav.. Har prov på onsda.. Men ska plugga imorgon..

Så här ser Urban outfitters ut! Så jäkla cool butik, där ser man också att det är en gammal bio salong :)


 
 

Aja.. Mår lite sisådär nu känner ja.. men ska iaf försöka ta mig till skolan imorgon.. Får ångest när man inte går dit..

Puss och godnatt!

Reklam




Men vadå redigerad!(?)
Det tror man inte när man tittar på reklamen, men så jämför man då ser man hur hon verkligen ser ut, på riktigt!
Ja.. va ska man säga? Haha. Kanske tur att dom redigerar ändå Ir?^^




P U S S - K R A M

Söndag kväll

Jahopp då var snart helgen över.. fyfan asså! Just den här dagen och den här tiden känns helt förjävligt! För nu har man en hel skolvecka framför sig å därefter jobba! Åhh!!! Just nu känner jag att jag vill bara lägga ner de där med allt jobbande.. jag orkar inte! De ända jag vill är att ha lönen, men jogga, nä de vill ja inte!..

Idag har det iaf var en jätte mysig dag, först var vi som sagt i Tyresö ishall därefter var ja bara hemma, la mig i sängen å bara kolla på tv, så jääkla skönt! Sen somna jag å vaknade av att min lilla älksling kryper ner brevid mig, han hade inte ens sagt att han skulle komma :) Så vi låg i sängen å bara gosade. Sen typ senare fick vi nå ryck och skulle typ brotta ner varandra, leken gick ut på att man skulle skicka varandra i ansiktet! Hahah fatta va äckligt! Men eftersom han är starkare än mig, lyckades han att slämma ner heja min feja! Tack liksom, men de va kul, jag garva så jag nästan börja gråta.. Haha. Å för en stund sen åkte han, han ska se samma match som jag såg igår :) Pittsbourg-Ottawa hoppas Ottawa vinnr den här gången då :)

Men nu ska jag ner å mysa framför tv´n. Det är Mamma söker Fru som jag brukar säga, haha! åså är det H¨l i väggen också.




Pussipussnattinatt



Söndag

Hejhopp!

Gårdagens match var as bra! Resultatet blev 4-3 till Pittsbourg! Tycker dom var värda att vinna, dom spela bäst helt klart :) Fast det var väldans jämt, blev förlängning och när det var typ en och en halv minut kvar så gjorde dom mål :) Synd att det inte blev straffar.. men aja :)

Imorse kom mamma och Ronnie å hämta mig hos Niklas, vi åkte å kolla på konståkning i Tyresö, det var DM. Åkte dit för att kolla på Anna :) Det var hur länge sen som helst jag såg henne, de va så kul å se! Hon har utvecklats så mkt! :) Ville stanna å kolla på Juniorerna där jag hade vart med, men vi orka inte sitta å vänta, dom var tydligen senare. Såg att det var samma åkare som när jag tävla..
Får lita längtar att börja igen.. men skulle aldrig vilja bli seriös och satsa. Skulle kunna köra för skoj skull 1-2 gånger i veckan bara :) Men ja får se. Träffade Madde också min gamla tränare! Det va faktist kul att träffa henne, hon tyckte jag skulle göra en comback, men håller inte riktigt med om de, hon rekomendera en "showgrupp" för mig där det typ var "avdankade åkare".. Haha! Hon tyckte tydligen jag passa in där :S:P  Men ja sår se hur de blir.. saknar det faktist..

Nu ska ja bara va hemma å ta det lugnt, det är så skönt att det regnar ibland, då behöver man inte få ångest att man inte är ute å gör nånting :)

Ska kolla på Stjärnor på is föresten, hörde att Gabbi var me, som gick i min klubb men som slutade nått år innan mig:)
Sen är det ju Johanna, Malin, Filip, Niklas och Johan också med:) Resten vet jag inte vilka de är.
Men nu ska jag höra av mig till Niklas å kolla vart han håller hus.










Men vi höörs! Pösspåre! xD


Lördag

Godmoorgon!
Vakna typ för en lite stund sen bara, gjorde värsta frukosten, man hinner liksom aldirg med de..Lite synd tycker ja :P
Idag ska ja träffa Marre, vi ska till stan och kolla i butiker och äta. Jag ska försöka handla Niklas födelsedags prestenter idag :) Sen har jag hittat en höst jacka jag vill ha också.. men ja vet inte om den kan va för tunn, den är aas fin!
Sen senare vid kvar över sju kommer Macke in å därefter ska vi åka och möta mormor och Sage! Det är dom ska bjuder på hockey biljetterna:P,  lite kul att mormor vill gå på en NHL match xD, men jag tycker hon är rätt cool, kör cabad bil och går på NHL xD HAHA! Jag vet inte om min mormor accepterar att hon fyller 60 år i november, hon känner sig nog lika ung som jag, men det är bra, har man inte gått på en sån match tidigare och inte heller haft en sån bil, då är det aldrig försent! ^^ Det är iaf Pittsburgh Penguins mot Ottawa Senators! Ska bli skit kul! :)





Men nu ska jag fixa mig!

Puss I Puss

Fredag!

Men heej!
Har suttit och kollat runt i olika bloggar å ser att väldans många har gjort en sån där, personlig-fråge-strunds-grej, så nu förljer jag mönstret att också ha en sån! TJINGELINGI!

1. Vad heter du?
Mikaela?
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Rosanna
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Malin och Matilda (hette Matilda i typ en månad^^)
4. Vilket stjärntecken är du? Vädur
5. När är du född? 6 April 91
6. Vart bor du? Söder om Sthlm, låter bäst så ^^
7. Bott utomlands?  Ja, på hotell xD
8. Flyttat antal gånger? Typ 2ggr med pappa
9. Vart skulle du vilja bo? I Thailand eller New York
10. Vilken skolklass? SPIL07
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Make up artist, i think

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
175 cm men med mina nya skor jag köpte igår ca 1,85! Så jävla snygga!
2. Hur mycket väger du? Mkt!..
3. Hårfärg och frisyr? Halv långt och brunt med ljusa slingor, snart blir det en aning ljusare och förlängningen ska bli permanent :)
4. Ögonfärg? Blå
5. Mest nöjd med? Inget.. kanske ögonfärgen..
6. Minst nöjd med? Benen, händerna, fötterna, mitt ansikte, håret, magen, fräknar(!!) ja det finns en hel del!
7. Skostorlek? Oftast 38
8. Glasögon? Nej
9. Har du några piercingar? Naveln, sen fyra hål i öreonen^^

FAVORITER
1. Film? August Ruch / Sex and the city
2. Låt? Vet inte, finns många
3. Årstid? Sommar!
4. Mat/dryck? Kan inte bestämma mig.
5. Djur? Mops och Chihuahua!
6. Färg? Rosa!
7. Parfym? Moon Sparkle Escada, Diors nya vet inte vad den heter och Amor.
8. Tv-program? Top Modell, Vem kan slå Filip och Fredrik och Idol.
9. Ämne i skolan? Finns inga favoritämne i skolan!
10. Sysselsättning? Umgås med vänner/pojkvän/familj, resa, shoppa, fika och sova! xD

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Svart skinn jacka
2. Vad använder du just nu för skor? Olika, oftast mocka stävlarna eller Fred Perry gympaskorna, fest, svarta pumps.
3. Favoritfärg på kläder? Svart/vitt, ja vet ja är så trååkig!
4. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Shit! Jag vill ha massa! Längre kofter, kappa/jacka, tunikor! Jeans!
5. Favoritaffärer? H&M, Top shop, Zara, Vila
6. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Denna månad har det blivit väldans mkt, men det är olika.
7. Favoritmärke? Har inge speciellt
8. Vad har du för byxstorlek? 25/32
9. Vad har du för tröjstorlek? 36 eller S

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Olli hette han..
2. Var har du i din handväska? Smink, dost it, mobil, plånbok, paraply, extra drops, två paket extra tuggummi, borste, två st hår klämmor,pass, hårspray, deo, penna, leppbalsam, lepsyl, en klocka om jag skulle vilja byta klockan jag redan har på mig och ett armband. Sen var de nog inget mer?
3. Vad har du i din jackficka? Busskort, nycklar.
4. Vad är du beroende av? Mobilen och Niklas (:
5. Vilket land kommer du i från? Sveriiige
6. Vilken sorts lipsyl använder du? Leppbalsam från New York, skit bra! Carmex heter den. Och vanlig orginal lepsyl.
7. Vilken religion tillhör du? Ingen
8. Vad köpte du senast? En Bonaqua Citron! Yammie!
9. Har du nåt husdjur? Näe.. Vill ha en guldfisk! Och två hundar när jag flyttar hemifrån.
10. Var bor du? Hos mamma, fast bor en hel del hos Niklas också (:


Så där ja, nu vet ni typ allt om mig!!

PUSS!

Top shop

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag hemma hos Niklas å ska plugga matte, klockan är 00.55 om ni undrar. Niklas är och hämtar sin pappa i stan så ja passar på å plugga lite medans jag väntar :)


Top shop kvällen var super kul! Det var hur mkt folk som helst! Och köerna var enorma! Men taktiken var att gå en runda runt i butiken, tar allt som man tycker ser bra ut, därefter kollar man igenom vad man egentligen hade tagit så spar man de man gilla för att pröva å slänger tillbaka allt annat.  Allt jag hade i händerna på väg in i provrummet åkte med hem, nästan, lämnade ett par trekvarts mjukis byxor och två par sandaler. Köpte två par linnen, en vanlig vit tröja, ett par jeans, ett par as snygga sommar shorts (jag vet att det är vinter snart!) och ett par skor! Aas höga!  Jag blir typ 1,80 i dom eller nått^^ Men dom är såå sjukt snygga på! Kunde inte låta bli att köpa dom! Allt detta gick på 1842:-. Utan dom där 20% rabatten skulle de kostat 2304:-, så det var juh bra:) Jag är iaf jätte nöjd med allt mitt köp idag! Har vart glad hela kvällen! Vill inte gå å lägga mig^^ Så här ser skorna ut,  ni får se bild när dom sitter på sen, då dom är mkt snyggare ^^ :)

Imorgon har jag en as jobbig dag, först fys på morgonen därefter matte prov efter de historia redovisning. Usch vilken dag! Vill bara att den ska va över..

Men på lörda blir det shopping igen! Ska till stan med marre å senare på kvällen NHL matchen! Gaah va kul!!

Men nu ska ja gå och plugga!

Puss och Nattinatt!



Onsdag

Men heej!
Nu har jag precis kommit hem från skolan, hade samhäll, svenska och matte innan lunch, sen hade vi skolfoto vid tre tiden, värsta hål timmen! Jag, Sara och Matilda drog till donken :) Dukitga som jag var tog jag en sallad^^ Stolt över mig själv. Fotot blev katastrof! Jag fick själv se bilden å det såg förjävligt ut rent ut sagt!! Fotografen var skit dålig också! Jag frågade innan om alla långa kunde få sitta å de skulle vi få, ääändå ställer han mig högst upp! Jag blir så arg! Jag vill också sitta liksom!! Aja, nästa år är det spex, de ska bli kul^^

Nu ska jag plugga matte, prov imorgon:/ Kan ingenting.. idag på matte lektionen fick ja inte ett rätt tror ja.. de är juh kul.. Sen vid sju ska jag, Alex å Laura dra till skärholmen för att gå på topshop kvällen. Det är  vip kväll där ikväll, 20% på aallt! Hoppas ja hittar nått.. '




Men aja nu ska ja gå, vi höörs!

Puss&Kram





 


Nu vet jag!


Nu vet jag vad ja ska köpa till Niklas i födelsedagspresent!
Jag har inte köpt det än, men ja ska! När jag får tid! :)
Hoppas han kommer gilla de..

Men nu ska jag sova!
Nattinatti



Tisdag


Hey!
Imorse vaknade jag vid kvart i åtta, ja visst då att jag inte skulle hinna med bussen ja måste ta för att komma i tid till skolan, så ja väcker Niklas som sover så gullit, han kanske skulle kunna köra mig^^, men så fort han vaknar när jag sagt att klockan var kvart i åtta, springer han upp, sätter på sig mina braller å en munkjacka och pussar mig hejdå, allt detta på max 10 sekunder! Ja lovar! Det gick blixt snabbt! Å ja hann inte ens fråga om han kunde köra mig.. :( Han hade tydligen bråttom till jobbet^^ Men det visa sig att han inte alls hade så bråttom som det verkligen verkade.. Aja så ja kom försent till skolan.. igen.



Det var en rätt slapp dag idag. Hade svenska i data salen, orientering ännu en gång.. Matilda lyckades kolla i Antons pärm vilka bokstäver det var på dom tre kontroller vi fick, så vi sprang inte till en enda kontoll ändå hade vi alla rätt xD Vi är så bra! Anton var jätte imponerad och undrade om vi ville tävla på orienterings dager som kommer, men de ville vi inte. haha! Sen hade vi act också.. booring..

Men nu är jag hemma, har suttit och gjort klart vår svenska grej som vi ska redovisa på freda. Vi ska redovisa med hjälp av powerpoint så den gjorde jag. Får se vad tjejerna tycker sen.

Har inga planer för kvällen, ska nog bara va hemma å ta de lugnt.

Imorgon har vi typ två lektioner bara och dom är innan lunchen, sen tänkte jag Matilda å Sara dra å käka nånstans för att sen plugga matte i skolan och sen ta skolfoto vid tre tiden.. Fyfan asså.. hatar skolfoto... blir aldrig bra liksom!

Men nu ska ja ner å äta nått :)

Har små söta såna här på mig, så jäkla sköna! Så mysigt när de är kallt ute! Älskar dom ^^



Vi hörs! Pussiknussi



RSS 2.0