Valborg!



Valborg. Jag gillar inte de ordet. Jag tänker på fjortisfylla och desperata festjägare. Inte okej! Men deklart.. man vill ju inte sitta inne, hemma, ensam en valborg. Hur tråkigt som helst ju :P. Jag ska va med mina tjejer ikväll! :) Men ingen fjortisfylla och inget desperat letande efter hemmafest här inte!
Eeeeeeeeeeller???





29april

Hejhopp! Idag har jag nog vart världens slappaste människa. Bara ätit massa skit, vart hemma i myskläder, legat i soffan och bara chillat gaalet. Men det har vart skönt, lite ångest, men mest skönt.

Tänkte bjussa på lite bilder från i lördag efter Lollos evenemang med modevisningen.
Sandra, Sandra, Sara, Maria, Amalia


På väg till söder. Snygglollo!

Sandra x2

Sara med ljusa ögonbryn efter visningen :)

Efter de stället på Söder drog vi till ett annat för ställe på stureplan.Efter de, blev det Magenta.

Drinkar

Haha, så komisk bild! Kolla Sara i bakgrunden!

Huuuur snygg var inte den här killen på en skala??! Australienare, att dom såg så här bra ut visste inte jag. Kanske dit man ska åka ;)



GODNAAATT! Imorgon är det valboorg! Pusss!


Jag vill tillbaka till London!..


Starbucks. shopping. engelska frukostar. new look. primark. radisson edwardian hotel. oxford street.
Jag saknar.  


Oh yeah!

Att det alltid slutar med en svart liten klänning. Så typiskt mig, men det funkar faktiskt alltid. Jag spexa till de lite med spets strumpyxor och mina spets "vantar" och inte glömma mina heltäckta svarta klackar från london.

Sandra körde in till skivan som var på Fabriken. Och herregud. OM det var svårt att hitta. Jag fick leka kartläsare via GPSen i iphonen. Herreguud vad dålig jag var... Att inte Nordis satt fram... Jag hade ingen framförhållning alls, utan var det höger, så var det höger på en gång! Hysteriskt. Men vi kom fram tillslut!
Vi mötte upp Lollo o co. på vårt älskade nivå. Nostalgiiii! Drack lite och sedan drog vi till skivan. Sandra tog lite bilder, så de kommer lite senare. Det var en lyckad kväll iaf! :)
GPS, inte min grej.

Sandra, Sandra, Oscar :)

RockerLollo! Så jävla snygg, alltid! (Dom hade "så-här-trodde-du-inte-att-du-skulle-se-mig-tema" hah)

Ooze och lakrishot! Alltid på Nivå!


Idag har jag vart hemma hela dagen. Matilda kom hit imorse. Vi har käkat kladdkaka, pluggat, snackat skit, sovit, ätit lite mer kladdkaka och chillat. Vi är bra på att chilla vi två. :)

Vi hörs sen! Löööööve




Baajs!






Dress me up!

NEW

Gina, 149:-


28 april

Heey! Hopaps allt är bra med er!
Igår var jag i stan hela dagen med Matilda. Det var så himla varmt, så skönt! :D Jag köpte mig en tröja, bikini och en vit klänning till studenten. Inte världens finaste, så får se om det blir den. Men men! Efter en hel dag på stan drog vi hem till Mailda. Vi käka mat, bada, var o handla massa gottis och chilla gaaalet. As mysigt. :)
Pics


Gotti!

Soo-Ooo-ooool

Jag bjuder på de.


Idag har vi tagit hand om as söta handikappade barn i källbrinks IP, det var friidrottstävlingar och vi var funktionärer. Sååå himla söta barn!! Gosh!

Ikväll är det Lollo och Martinas skiva som gäller! Ska bli skit roligt, har dock inget att ha på mig. Som vanligt ;) hih
Vi hörs sen! Puuuss!


Inte idag..

Jag skriver imorgon. Galet sliten idag. Fyfan. Men det var en riktigt lyckad dag igår! Gryymt!
Nu vill jag sova. Puss!

Igår på Magenta


Get sexy


Nu börjar första visningen!

Det är den här låten ska vi gå till!

Gryyyym! ;D


24 april

Goodmorgon!

Jag har vart uppe sen åtta i morse. Har nog aldrig vart vaken så tidigt en lördag. Har iaf hunnit med att bada, ätit frukost och packat väskan med bla. smink, skor, partybag... Har dock inte kommit på vad jag ska ha på mig ikväll! Det blir utgång ikväll efter den sista visningen :) De löser sig! Börjar känna mig stressad, vi hörs sen!
 Pusss!


New


Silikon bh utan band och nya fransar. Check.


Wiie!

Ääääntligen har jag nya naglar på plats! As snygga blev dom! Sandra har även hunnit med att färgat och klippt mitt hår idag. Det blev super bra! Sandra är så duktig :) Jag har ju hunnit med massa idag. Solade efter skolan och har köpt nya fransar! Fan vad jag ska va fake.. Men vafan. Fake it to you make it!
Jag för ca 5minuter sen.

Ikväll blir det fredagmys framför tv'n. Ska va på stockholms modecenter imorgon klockan 12. Två visningar att se framemot. Spääännande!
Ha en toppen kväll! Hörs snart igen! Puss


Panik.

Ni anar inte vilken panik jag hade för typ en timme sen! Gooosh!
Min svenska skulle va inne klockan tolv i natt och av någon konstig anledning blir jag alltid sittande samma kväll och får göra klart allting sådär jätte hysteriskt ni vet. Jag var nästan helt färdig och klockan blev halv tolv. Vad händer!? Jo, internet slutar fungera!! Har liksom aldrig hänt förut! Visst är det sjukt!? Jag kan tala om att jag fick panik. Skrattade hysterisk samtidigt som jag bara ville gråta. Haha. Men kan tala om att jag hann iaf! Interet slog på igen, tio i tolv! Haha. Men nu är det inne iaf och det känns bra! :)

Idag har jag hunnit med att va i skolan, har hunnit sola och så träffat mina älsklingar Lollo och Sandra!:)
Vi slog till med tårtbit idag! Visst var den stor! Haha


Nu ska jag sova! Imorgon är det skola, sen ska Sandra fixa mitt hår. Måste klippas lite och färga! :) Sen har jag ny nagel tid klockan 18.
Vi hörs sötnosar! Pussipuss!


Bajsbaaajs

Min nageltid blev avbokad. Kul. Ny tid imorgon! :P

Nu ska jag gå från skolan sen ska jag möta upp Lollo och Sandra!

Hörs sen! Puss!


I love the city!

Heeiheeii blooggen!
Saknat miiig?;) haha.
Jag har vart i stan hela dagen! Tilda och jag åkte efter svenskan. Vi käka sushi, as usual. Vi mötte även upp Hassan. Tilda köpte sig en skön pirat outfit och jag en sån där bh med klister utan band? You know? Blev även en mysig fika på Coffee house, Coffee house?, stavning? Aja, det var iaf super mysigt! :) Sen drog jag o fixade hårförlängningen(!) Det blev super bra och jag är skit nöjd! :D Och efter det mötte jag upp Lollo och Sandra, stötte även på Pernilla som hänga med på en fika!:)
Och sen har jag hunnit med träningen på kvällen också! Gryyymt!
Lite sköna pics
Sushiii

Jag, Tilda och Hassan stötte på min man inne på MQ, bara sådär.

Hassan försökte sig på "en Kinnaman" med nördbrillorna inne på Topman. Funkar typ inte alls. Hahah

Fika nr 2.

Först blev det en latte och en bulle och sen blev det de här..
Hej jag är tjock. Inte konstigt att jag inte orkade käka middag idag!...

Håret får ni kanske se imorgon! Om ni har tur vill säga ;) Har ju tid för naglar imorgon också. Och efter det ska jag, Sandra och Lollo hitta på bus i Södertälje. Spännande va? Noooot. Aja!

Puss puuuuuuuss bloooggen!


Föresten!



Det fick bli en annan salong än vad jag brukar gå. Men men! Det blir nog bra! :)
GODNATTPUSS!


My name is Bruno

Nu så, det börjar likna nått! Den bruna färgen börjar ta sig sakta men säkert! :) 

Jag är typ hur trött som helst nu. Men måste skriva lite på min utredning i svenskan. Kuuuuul. Noooooot. Eeeeller?? (haha tråkig jag är.) 
Någon som har koll på vädert imorgon? Hoppas det blir som idag! Please! 
Nej, vi hörs imorgon sötapor. Pusspuuusspuuss!




Bruuuuuun

Nu ska jag åka och sola med Sandra o Lollo!
Hörs sen!
PUSS!


Happyface

Jag är glad idag! Även fast jag har hur mycket som helst i skolan att göra, även fast jag har sjukt mkt utgifter den här veckan och även fast det inte finns någon nageltid den här veckan på det stället jag brukar göra naglar så är jag glad! 
Det är sol, det är vår, det är snart studenten, sommaren är på väg! 
Jag har hårförlängningstid imorgon klockan 14.30! Wihoo!


I'm ready for anything!

.... Eeeeeeeller??? Hahah


Lalalaa




Cheryl Cole - Fight for this love


Veckans To do list!




Mycket utgifter den här veckan. Men det är viktiga grejer, så vad gör man inte. Och så är det ju modevisning på lördag i Nacka modecenter, som jag även gick för förra året! Men denna gång kommer nog bli myyycket roligare då mina tjejer också ska va med! :D

Nu måste jag gå, ska försöka ringa nagel/hår tider idag! Jäklar om det inte finns!!.. 

Har träning efter skolan så vi hörs efter de! :)
PUuuusss


BlondMick

Kommer ni ihåg när jag hade ljust hår?.. haha

Jag kommer ihåg att jag tyckte min ljusa färg var skit ful. Jag blev aldrig nöjd. Antingen var det för gult, eller för orange, eller för randigt eller för mörk. Haha, typiskt mig egentligen. Därför dröjde det inte lång tid tills jag blev brunett igen. En sommar. Det var de!

Nu ska jag till skolan! Pusss så länge!


Sol(arium)

Tänkte ta o sola en snabbis sen åker jag direkt till träningen! 
Måste bli brun till studenten ;)


Gråsugga



Igårkväll var jag såå deppig, helt sjukt! Jag kände mig så himla ful efter Kittelfjäll, vilket gjorde att jag egentligen bara ville begrava mig i sängen, men samtidigt ville jag in till stan o dansa galet, fixa till mitt ostylade hår, sätta på mig smink, och en skön outfit och sen var jag med i matchen igen. Jag ville inte va hemma, inte en lördag.
Och vad gör man inte om man vill något? Man gör det! Så klockan tolv drog Martina och jag till Tonys och Mickes inflyttningsfest! Hassan följde också med :) Jag fick sköta musiken (eftersom jag har bästa musiksmaken;)) Det var kul. :)

Idag har jag beachträning vid fem tiden, så det ska jag göra!
Vi hörs kanske innan de:)
Puss så länge!


Love!

Under min vistelse i norrland(?) missade jag Sandras studentskiva! Och vad jag har hört hände det en himla massa sjuka grejer den kvällen! Faan att jag missa asså! Men men!
Kolla in hur snygga dom var!!

Lollo, Sara, Alex, Martina, Sandra
<3


Jag är tillbaka!

Och jag lever! Känns bra. :)
Vi har haft det skit bra där borta, tack vare att min klass är så jävla grym!(!!!)
Det jobbigaste den här veckan var inte att åka fyra mil (2 mil uppförsbacke!) på längdfärdskidor inte eller att jag gjorde en dödskrasch i backen som gjorde att jag har sjukt ont i nacken, nej det jobbigaste var nog att jag inte haft mottagning på mobilen på en vecka, skaandal!! Haha. Fast även det har jag överlevt.
Bildeeer!

Razzzi


Jonas, Jocke, Tilda :)

Jockeboy

Vackert (...?)

Jag o jacob i liften :P





Nype

Det blev en spontan utgång igår med Martina mitt lilla partyanimal. Vi va hos henne innnan o föra sen drog vi till Nype där Tomas jobba. :) Vi träffade massa bekanta människor där. Skit roligt! En super lyckad kväll som vanligt! 
Vi satte oss o drack lite vin innan vi gick till Nype. Hahah
Palla va så snygg Martiiina! 

På väg till Nype
Ja, jag drog ner kjolen sen! Haha

Skärtis

På Nype
Paul o co. i bakgrunden. Vackra Martina och en random.

Det blev inte mycket mer bilder än så tyvärr!

Nu ska jag åka och handla godis. Åker på skidresa med klassen idag! 10timmar i en buss. Jäklar vad godis jag måste ha... Aja vi hörs gott folk! Vettefan hur min uppdatering kommer va under resan. Men men! Ha det bäst!
Puss puss puss!




Parteeey

Nu blir det utgång med marty!! Ha en toppen kväll! Vi ses i vimlet! Puss!

New

Vi börjar med tre plagg som jag köpte i London.
En ljusrosa kavaj från New Look. Kommer va snygg till våren/sommaren :)

En söt topp även den kommer från New Look. Kostade ca 150kr har jag för mig. Svin snygg! :D

Svart spetsbody från en butik jag inte kommer ihåg va den hette. Kostade 120kr tror jag :)  

Vi handlade mest på Primark och New Look. Så himla billigt! :D


Gosh..

Vad bra det går. Jag har ju inte visat nått från London.. hihi

Men tänkte att jag slänger in en musikvideo iallafall så tar vi lite bilder på skor/kläder imorgon! 
Jag är heeelt såld!

Adam Lambert - Whataya want from me


Hej jag är kär


Sorr(e)y




Förlåt mina söta för min otroligt dåliga update. Men vet ni? Jag har inte orkat blogga. Tappat suget? Eh aa! :)
Men kan iaf säga att min födelsedag iförrgår var super mysig! Fick bl.a pengar, (bästa!:)) hotellet i London betalt, modell för en dag, lite kläder, presentkort, sen fick jag ju Reyban solisar och UGGsen av Macke för ett tag sen:P

Igår var jag i stan hela med Lollo, Martina och Oscar. Vi fika, yra runt på NK en sväng och gick o fika, igen. As mysigt.
Och idag har jag vart i stan med mormor. Jag fick en standag med henne i present. Det var super mysigt. Jag köpte en söt rosa/korall färgad klänning, hårförlängning(så efterlängtat!) och en bröllopspresent åt Erica och Mikael :)

Nuuuuuu, vet jag inte vad jag ska skriva. Men kan kanske visa lite vad jag köpte i London! Bra idé av mig!

Hörs senare!
PUUUuUuSS!


Partypeople

I lördags blev det ju utgång för mig, Lollo o Martina. Jag o lollis förade lite hemma hos henne. Därefter mötte vi upp Martina och drog till woken, såklart ;d. Efter de mötte vi några på Zenzibar och satt där och drack P2 och ett glas vin. Mysigt att kunna sitta ute nu! :) Efter det drog vi iaf till Collage. Vi hade aldrig vart där innan, så det var kul :) Tomas drog in oss i vipen och de sluta med att vi satt i vip båset o drack moet med några random. Haha. 
Men det var kul iaf! 
Blev dock super några kort den kvällen.. o inte speciellt lyckade heller. Haha  

Vinklack

Några random killar gav oss sällskap på Zenzibar.

Ja, vad ska man säga.

Sen blev det inte en bild från Collage, tyvärr. Men men! :)

Nu ska jag snart åka hem till Lollis. Vi hörs!

Ps. Ni har väl inte glömt vems födelsedag det är imorgon?;) hih Ds.

Puss!


Spets


Jag som har letat som en galning efter spetsvantar har äntligen hittat det! Inte i Sverige dock.
40kr(!) från New Look. Gryyyyymt!


London

Hejhej bloggeeen!
Här kommer lite bilder från London! :)
Alex utanför hotellet. Jag rekomenderar det starkt! Låg mitt på Oxford, nära till allt!

Första shoppingdagen

Vi åkte till Liverpool street där det var marknad. Ingen bra marknad alls, men iaf. Hah

Vi som hade tänkt utforska Londons nattklubbar denna resa, blev inte av. Jag fick urinvägsinfektion (för er som vill veta) och Alex fick feber och låg typ sådär;

Så på kvällen köpte vi med oss lite gottis till hotellrummet.
Choklad pudding, Citron cheescake och kakor.

Fruksalladen var äcklig..

Här är lite av det jag handlade.

Tänkte att jag visar bättre bilder på allt senare! :)


Vi hade iaf en grym resa även fast vi blev lite sjuka och vädret sög! Jag älskar London! :)

Idag har jag sagt hejdå till Macke som åker tillbaka till Australien. Denna gång stannar han inte 3 månader utan ett helt år. Helt sjukt länge.. Men han kommer ha det bra där borta! Jag kommer sakna honom! :(

Nu ska jag åka o äta påskbuffé med Pappa o co.

Ikväll blir det utgång med Lollo o Martina! Vi hörs!

PUSS!


RSS 2.0