Sötnosar


Jag har nu hittat bilderna på mina hundar som ja ska ha när ja flyttar! Så här ser dom ut


 

 

Jag vill ha en långhårig beige chihuahua och Niklas vill ha en mops, så de blir perfekt :)
  Hoppas bara att dom kan vara tillsammans så att dom inte ryker ihop å slåss^^


Nu ska ja på barn kalas.
Tjingelingis

 

Vill ha!



Allt de här vill jag köpa! Allt är från New look förutom skinnhandlskarna och UGGsen, vet att butiken finns i London.. Jag ska verkligen shoppa stenhårt när ja åker dit! Jag längtar verkligen :)
Väskan uppe i hörnet finns i både svart å bunt, en väldans bra krogen väska! Bra med både dragkedja och en extra lås över!
Ugg skorna ska jag nog ta och köpa snart.. eller några liknande, vilken färg vet jag inte :/ Beiga, svarta eller bruna.. hm?..
Skinnhandskar vill jag verkligen ha! Skulle va as snyggt till de där jackerna!
De höga skorna älskar verkligen jag! Tänk den beiga jackan men en stickad svart tunika med ett par tjocka strumpbyxor och skinnhandskarna! Värsta fint! :) de ska jag köpa, även fast jag bli hur lång som helst i skorna^^
Sen hitta jag den där lilla bambi t-skirten också, tyckte den va så söt^^ Jag älskar bambi :)

Jag hittar aldrig nått i Stan längre.. tycker verkligen att Stockholm City suger pung! Fyfan asså! Kom med nå bättre, vi är ju föfan huvudstaden! Okej de är jätte vackert o.s.v. men vad har hänt med shoppingen?.. usch asså.. måste åka utomlands för att hitta nått.. jobbigt.. Men iof har det allt annat utöver shopping.. så de är juh bra de iaf :)

Aja nu ska jag städa upp i rummet, sen ska jag nog gå å lägga mig i sängen en sväng.. å bara gosa ner mig under täcket.. Jag är så trött jämt.. måste vila

Sees sen <3


Måndag

Jaha så var det måndag igen.. Idag hade vi två skit onödiga svenska lektioner som verkligen var huur meningslösa å tråkiga som helst, förstår inte varför vi bytte ut en historia lektion till svenska när redovisningar i historia börjar på freda å jag tror inte några är färdiga med de ens.. aja sen hade vi matte också..

Den här veckan är verkligen förjävlig, samhälls prov imorgon, matte prov på freda och börjar med redovisningarna i historian då också.. Åååh! Va jag aldrig orkar plugga heller! Önska att jag gick i trean nu.. Orkar inte ett år till!!

Aja,  efter skolan drog jag å Matilda till gulavillan å köpte godis å cola xD Måste ha nå gott för att plugga annars går de inte^^


Vi satt å gjorde klart den där jävla svenska grejen i hundra år så vi kom liksom aldrig in på samhäll.. Efter ett tag iaf så kom vi igång.. gjorde några fråger vi inte hade gjort klart.. därefter hade vi bara någon fråga kvar. då vi frågar Oliver om hjälp.. Han skickar en fil med alla svaren! Så jävla gullit! Fast vi vet att Oliver aldrig skulle gjort sådär bra å fint själv, så han hade säkert fått den av någon annan i klassen^^ synd bara att vi inte fick frågerna från första början så vi kunde pluggat mer.. aja

Nu är jag hemma å sitter vid datan, kollar bloggar och samtidigt tittar på Idol ooch Top model. Ska plugga sen när ja är klar med de:)

Snart kommer Niklas hit också :)

Hitta en till bild på Lauras blogg^^, jag ser hemsk ut! Men ni andra är såå söta så! Jag bjuder på den helt enkelt ;P



Aja, men nu ska jag kolla tv å föörsöka plugga lite också!

Vi hörs snyggingar!

Längtar till nästa helg..

Jag överlevde jobbet igår, konstigt nog överlevde jag idag också.. Så trött som jag är nu har jag nog aldrig vart i hela mitt liv! Nästa helg är jag ledig! Guuud så sköönt! Längtar!!
Jag hängde aldrig med tjejerna till den där hemma festen igår kväll, var så jääkla trött asså, efter att vi va ute i fredas å sen jobbat hel dag lördan för att sen dra på en hemma fest, de orkade inte ja.. tyvärr, skulle velat hänga med.. men jobbade juh dagen efter också.. satt de blev inget med de.. hoppas ni tjejer hade kul iaf!

Har inte berättat om fredagen då vi va på Toxic! Berättar bara lite kortfattat.. Vi hade verkligen jätte kul! Först kom jag å Laura in, ja lovar, vi var dom första på hela stället! Det var tydligen 20-års gräns om man inte stod på gästlistan vilket vi inte gjorde :S Men vi kom in ändå som tur var^^ Vi satt iaf där helt ensamma! Haha! De va fan kul! Efter någon halv timme, timme kom Victor in, hörde att han å hans polare skulle komma dit, så de va lite roligt! Sen kom iaf resten bl.a Älsklings NIklas, Kim, Aalex, Jonas, Micke och dryg Ohlsson sen var de en massa andra också:) Musiken kan jag inte säga var den bästa, men de funka, ju mer man drack därsto bättre blev musiken. Senare skulle Laura dra.. å då kände jag att ja kunde lika gärna dra jag med.. skulle jobba å har en bit hem därifrån.. Så Niklas jag, Alex, Kim å resten av dreas polare drog. Tåget gick tydligen senare än normalt! Så de va skit bra verkligen! ;) 

Jag - " Aalex! Har du wax i håret när du är helt jävla rakad!!?
Jag och Alex står och as garvar verkligen! För va fan ska man ha wax i håret när man inte ens har nå hår! xD
Aalex efter en låång tystnad - " Tjejer, jag rakde mig idag, däärför känns det som att jag har wax!!
Haha fan va kul de va!

Kommer jag inte ihåg mer roliga komentarer..

Det var iaf en lyckad kväll :)

Idag på jobbet gick det bra, jag å Johan digga NRJ å skicka in en hälsning att vi tycker dom borde varijera musiken mer.. men dom svarade inte! Men annars gick de rätt bra, Niklas å jag slutade samtidigt så vi möttes efter vi slutade:) Vi åkte hem till honom och åt och kolla på tv :) Å sen åkte vi hem till mig å jag sitter vid datan medan han ligger här i sängen bakom mig:P

Han var så stolt idag! Han hade tydligen snackat med någon Mario Lemjuix som är en generalmanager för Pittsburgh pinguins som ska spela på globen nu på lörda. Och den matchen ska jag på! Haha lite kompiskt.. men kul för honom:)

Nu ska jag gå å lägga mig, skola imorgon, efter skolan ska jag och Matilda plugga samhäll å göra klart svenskan^^ Ni kanske kan få en tjuvkik hur vårt resultat blev på svenskan xD Kommer bli sååå kul!

Men aja, hörs imorgon!

Hitta en bild på mig å älsklingen, den andra på mig å tjejerna såg för jävlig ut, så den får ni inte se^^ xD




Puss&Kram

Åååååh!

Jag ooorkar inte!!! :'( Vill bara gå å krypa ner i sängen igen!! Jag vill verkligen inte idag, fyfan asså!!

Jag är såå jävla trött, så jag kommer dö på jobbet!

Vi hade jätte roligt igår! Kanske berättar mer sen.. har lite bråttom nu.. Men de var skit kul iaf! Massa trevliga männiksor kom som man kände igen :) Alltid kul.

Å ikväll är det hemma fest hos alex polare. Kommer se helt död ut, men vafan gör man inte xD

Nu ska jag börja fixa mig!! Å jag vill iinte!!!





Freedag

Nu sitter jag å har jätte bråttom, kom precis hem från stan, åkte med matilda och daniel in, tilda å jag fick värsta skratt attacken asså, kunde inte sluta! Så jävla kul! Men vad som vad kul vet vi inte, haha

Inne i stan hitta jag ingenting typ, ingen stan dag idag kom jag på.. köpte bara en shal eller hur de stavas och två par sommar skor konstigt nog.. nu när de börjar bli vinter å allt.. suck på mig.. sen blev de inget mer.. När man väl får lön då köper man saker man egentligen inte behöver.. men aja skit samma xD

Bråttom!!! Sitter å sminkar mig nu, har blött hår å vet inte vad jag ska ha på mig!! 19.54 går bussen iaf.. måste hinna till de!

Ska till Toxic ikväll nämligen, hoppas jag kommer in :/ haha men tror nog att det ska gå bra, gjorde ju de förra gången..^^

Macke å jag är hemma å förkrökar med oss själva, han kom nyss in med en shott mintu, faktist inte så illa! :) Vi får se hur kvällen slutar!

Niklas å Kim skulle komma in också, mysigt mysigt! :)



'



Hörs imorgon, jag som ska jobba å allt.. :/

Torsdaag

Löööning idag!
Jag blev vääldans glad när jag såg lönespecen igår, blev tydligen mkt mer än vad jag hade räknat med! :) Det gillar jag!

Idag hade vi en kort dag i skolan, slutade vid två. Hade prov i svenska idag ju, gick faktist jätte bra! Kunde alla frågor förutom en.. Så det känns toppen bra! :)

Jag vet inte vad jag ska hitta på idag.. tror jag ska va hemma å ta det lugnt.. lägga mig i sängen å läsa lite roliga tidningar och kanske läsa lite på samhäll inför provet på tisda :/.. Kommer inte hinna med att plugga så mkt i helgen eftersom jag ska träffa tjejerna, vi ska festa både freda å lörda! :) sen ska jag ju jobba också.. Satt plugget kommer nog inte bli så mkt av..

Ajaa, skriver kanske senare:)


Det finns en dag i månaden jag älskar speciellt mkt, den dagen heter 25de!



See ya!

M<3N


Jag ville bara säga innan jag går och lägger mig, att jag älskar Niklas mest av allt på hela jorden! Det finns ingen bättre än honom! Han är underbar och ingen kommer någonsin kunna ta hans plats!
Jag är så stolt över att han är min och jag kommer aldrig att släppa taget om honom!

Vi för alltid hjärtat! Jag vill leva med dig hela mitt liv! 






Typiskt!..

Ja somnade! Typiiiskt! Jag som måste plugga!! Å snart börjar ju allt bra på tv också! Top model, Efterlyst och Vem kan slå Filip o Fredrik! Jag måste plugga innan de!! Gaaah!


Onsdag

Tjolahoppisnoppi!

Jaha, då har man vart i skolan igen då. Hade orientering IIGEN, Jag och Matilda är faktist bäst på det nu, hittade alla kontroller vi hade, tre st var det bara, hitta alla inom en halv timme:) En mycket bra prestation av oss båda! Må ja säga! ;) hahah

Hade även hälsopedagogik, då jag, Kevin, Matte och Tobbe ska hitta på en berättelse om en man på 30år som tar anabola, alltså hur han börja, hur kommer det sig att han börja?, Hur slutar alltihop? osv. Rätt kul faktist, fast vi kom tyvärr inte så långt, satt å fantisera upp värsta bilden om hans liv! Fan va kul de va! Fast nu skulle vi tydligen byta ut anabola killen.. Vi fick liksom aldrig ner nått på pappret.. så nu ska vi ha Överviktig tjej 19 år. Vi ska redovisa detta om två veckor.. Hoppas vi hinner klar innan dess iaf.



Med tanke på anabola, vem fan vill ha en sån kille med sånna här muskler? Asså, kolla in honom!(Redigerad?) Men hur mysigt kan de va å ligga hemma i soffan med en sån?! Kan juh inte va mysigt nånstans! Fyfan för anabola!! Inte snyggt någonstans verkligen! 

Å kolla tjejerna då? Vem fan vill ha dom!!? Jag förstår verkligen inte..




Sen hade vi iaf Historia också! Matilda, jag å Sara har kommit på en as bra idé! Vill inte avslöja, så de säger jag senare! Någon i klassen får inte sno vår idén! Det får liksom inte komma ut! xD

Åå imorgon har vi Svenska prov! Så ja måste sätta mig å läsa lite på de nu hade ja tänkt.. För övrigt har jag inte mkt mer å säga!

Jo föresten! Alex smsa, vi ska ut på freda:) Det ska bli kul, ska jobba i helgen också.. åååh va jobbigt... aja tillbaka till plugg!

 
Puss o hej 

21.31

Nu är klockan 21.31 å jag är inte klar med min inlämning som ska in imorgon! Å nu på tv är de Vem kan slå Filip och Fredrik.. De vill juh ja kolla på!! + att Niklas ringde å sa att han ska komma å hämta mig när jag är klar med inlämningen.. men de kommer juh dröja ett tag :/ !!! Ååh! Men ja ska skynda mig! Saknar min älskling..

Jaha hur blev håret? Jag satt där i drygt två timmar för slingor + toning å klippning.. Resultatet blev att hela håret ser en aning ljusare ut än vad de var innan.. Jag vet inte riktigt om man ser slingorna, hela håret ser bara lite ljusare ut. Jag ville juh typ ha lite ljusa slinger fast man kunde tydligen inte färga de på en gång, över mitt mörka, så var tvungen att göra så här först för att sen kunna göra det ljusare. Aja, blev juh helt okej.. men tror inte någon kommer märka någon skillnad:P men men. Ska om typ en och en halv månad åka å toppa håret igen, då kanske jag kan ta å färga det ännu en gång. :)


Blev typ den här fägen





Nu ska ja ta å plugga! Sen kommer Niklas å antingen sover här eller så hämtar han upp mig så sover vi hos honom!


Nattinatt!








Tisdag

Hallojsan!

Sitter hemma efter en ganska skön dag i skolan. Hade innebandy på morgonen därefter var det hälsopedagogik, tror de stavas så, eller? aja, där hade vi ännu ett läxförhör.. jag som inte hade tränat.. hade glömt bort de totalt! Typiskt mig.. Sen hade vi Samhäll, då jag, Matilda, Oliver, "Jonas" och Kevin satt å snacka om Sveriges budget eller var de nu va. Hahaha! De va fan kul!

Sen slutade vi, åkte hem å nu sitter man här vi datan som vanligt^^ Har en inlämning tills imorgon i Föreningsarbete..Jag som inte ens hade börjat.. fast nu är jag snart klart! Äntligen! På torsta har vi Svenska prov!! Gaah! Det vi håller på med nu är jätte tråkigt! Vill bara har de gjort känner ja..

Å snaart ska jag till frisören! Känner lite smått panik.. men det ska nog gå bra.. förhoppningsvis!

Men nu ska jag plugga vidare!


Kanske blir håret så här! Kommer skrämma alla som kommer i min närhet! xD



Hörs senare!


Mååndag

Hej blogg!
Fick sova ut lite morse minsann, började kl10.20. Niklas körde mig^^ Om inte han hade kört mig måste ja ta en buss som går 9.39 å då är jag i skolan vid 10.. jobbiga är då att sitta där i tjugo minuter innan man börjar.. Så tack älsklingen att du körde mig! :)

Hela dagen i skolan var skit seg, först var de Historia B, de rullar på för mig Matilda å Sara, vi är grymma! Sen var de Matte B, de suger! Hade läxförhör.. hoppas på nått rätt iaf.. (obervera " hoppas ") Satt en igårkväll å läste egenom lite med Niklas, så då kändes det faktist rätt bra.. men väl på lektionen var allt som bortblåst.. typsikt.. Sen hade vi bara svenska B då vi kolla på film å sen engelska B då vi bara satt vi datan å lyssna på lite grejer :)

Efter skolan var jag tvungen att gå till skräddaren å lämna in mina jeans som gått sönder IGEN! måste köpa nya.. ibland kan de va bra att jeans går sönder.. då finns det iaf en andledning till att köpa nya xD

Sen åkte jag hem å fick sms av Alex, vi tog en runda här i vårsta å snacka lite, alltid lika myisgt!


Vi har några saker som vi ska göra här framöver tillsammans!

1. London

2. Halloween fest
Haha sen bestämde vi också att vi ska på topshop kvällen,  20% på allt i butiken! As bra ju! Måste juh passa på ;)

Å imorgon ska ja till frisööören!! Jag är fan rädd! Ja vet inte vilken färg ja vill ha!? Slingor, de va ja ha, men färg då? Skit svårt juh.. Tror nog att de blir slingor i en ljusare nyans.. Usch.. hoppas bara att de blir bra.. Så om ja inte kommer till skolan på onsdag, så vet ni varför! hah 

Några ex på slingor

Lite ljus för mig kanske., men as snyggt!




Eller sådär.. ?




Eller kanske så här?..



Ååh va svårt de är! På kändisar är allting snyggt, men aldrig på en själv.. varför ska de va så för..

Aja, nu ska ja ner å äta snart, mamma har gjort jätte mysigt med ljus och soppa å massa bröd å grejer! Vi har de jätte kallt där nere, som sagt vi håller på å bygger om köket, just nu är hela köket borta.. å iskallt är det också för dom måste typ stänga av elen då å då.. men ljus funkar juh.. inte lika varmt kanske men mysigt!

Snart kommer Niklas!! :):):):):):) <33333


Ses imorgon! Så får vi se hur håret blev!

Snart så..

Hej igen bloggen!
Det har vart en super mysigt söndag idag, att bara få va hemma å ta hand om sig själv.. Sånna dagar älskar verkligen jag.. Jag har inte bara tagit hand om mig själv utan även mitt rum, så nu är de suuuper snyggt! Ni ska bara veeta! Ni ska få se bilder nångång, men inte idag, eftersom det inte går att lägga in bilder på datan än.. :/

Ååh vad ja fick lusten att flytta hemifrån idag.. satt vid datan å hitta massa bilder på saker å ting man kan ha hemma, saker som jag vill och ska ha hemma! Jag vill flytta nu på en gång! Det verkar så kul att göra iordning alla rummen liksom :) Titta vad ja hitta för fina saker!

Fräsch att ha i köket!







Och de här skulle vart fint i ett vardagsrum





Är inte så mkt för grönt å sånt.. Bara när de gäller växter:) Men tycker de va rätt snyggt att även ha ljus å sånt i grönt:) Aja det lär ju ta ett tag innan man flyttar hemifrån ändå.. men man kan juh alltid drömma lite ;)

Snart kommer Niklas, har inte sätt honom sen imorse.. Det är söndag och vi båda var lediga, ändå har vi inte vart tillsammans :S Konstigt egentligen, men han har gjort sitt å ja mitt, tror inte han skulle vilja vart med mig på min spa-dag ändå ;) hah


Aja, nu ska ja gå ner än sväng, sees to morrow!



Spa-dag

Hallojsan!
Det blev inget av vad ja hade tänkt att göra idag, Niklas åkte till hans andra hem å jag åkte hem till mig å hade en spa-dag för mig själv! Super mysigt! Man har liksom aldrig tid till de!
(Niklas andra hem är alltså gymet)

Hade ansiktsmask(smak av jordgubb), hårinpackning, fila å måla naglarna på både fötterna å händerna och så noppa jag å färgade ögonbrynen!


1. Hårinpackning


2. Ansiktsmask



3. Fila naglarna




4. Målade naglarna
 


5. Färga ögonbrynen


6. Noppa ögonbrynen


De var allt ja gjorde! Känns så skönt nu efteråt! Det här borde man göra oftare!

Hittade även den här bilden! Haha såg så kul ut! xD





Godmorgon!

Det är så skönt att vakna upp så har man inte planerat någonting! Man tar det bara som de kommer! Idag vet jag inte vad ja sa hitta på. Det första Niklas säger när vi vaknar är: Ska vi åa till Skärholmen idag? Jag blev helt förvånad, för alltid när ja säger att ja vill åka dit, vill han aldrig hänga med, han hatar typ Skärholmen, iof gör jag det också.. men aja^^

Sen nu satte jag mig vid datan, Sandra skrev, hon lollo å Martina vart tydligen hemma i Sandras syrras lägenhet, å de var jätte länge sen man träffade dom, så de kanske ja ska göra :)

Å Marre hade ja planerat att fika med idag:) så då kanske vi allihopa kan ta en fika i stan eller nått:) Men ska höra med Niklas först vad han vill göra.

Föresten vann Rögle igår! 4-1!! :D

Bokade även tid hos frisören här om dagen, ska klippa och färga, men har inganing om vad ja vill göra, eller vilken färg! Det återstår å ser!

Jag blir så arg! Nu imorse när ja skulle sätta på mig mina jeans! Går det hål i ena fickan på rumpan! Precis samma ställe där dom gick sönder förra gången! Jag lämnade in dom hos skräddaren.. men nu har de gått upp igen!! - suck -

Nu ska ja ner å höra vad Niklas vill göra idag, så får ni veta vad resultatet blev senare ;)

Puss å hej!!




Vill åka utomlands!! Jag är lika vit som sandstanden! Panik!





 


Lördags mys

Men hej igen!
Idag har jag vart i stan med Alex å Laura, vi satt på Waynes coffee å fika, as mysigt! Hade mycket å snacka om, det va juh ett tag sen vi sågs :) Ikväll ska tjejerna ut! Jag vill hänga meeed :'( Men snart är jag också 18! Nästan 6 månader kvar bara!! Då jävlar!!




Därefter åkte tjejerna hem, jag stannade en stund å gick runt å kolla lite, tänkte börja leta lite presenter åt Niklas redan nu.. han fyller iof om en månad.. men vill inte att det ska bli panik sen liksom..

Om fem dagar är de löning!! Efterlängtat!! Men jag har faktist rätt mkt kvar sen förra lönen, så de känns faktist rätt bra^^

Jag hittade två t-skirtar på HM, de var hela vanliga men lite längre:) Bra-å-ha-i-skolan-t-skirtar! Åså hittade jag en lite coolare t-skirt på Gina.. Blå/vit randig med guldiga knappar, lite sjörövar stuket ;P Sen köpte jag även en klocka, en svart å guld:) Sen hittade jag även ett par svarta chinos.. men köpte dom aldrig.. så nu har jag ångest! Inte var dom dyra heller! Aja får ta ens väng till stan igen sen:)

Niklas slutade vid fem så då mötte jag honom, vi åkte hem och Niklas mamma hämtade oss i Tumba:)

Nu sitter alla där nere å kolla på Rögle-Färjestad matchen, Niklas syrras kille spelar i Rögle, så måste heja lite på dom! Just nu leder dom me 2-0! Å nu ska ja ner igen å kolla vidare! Sen håller Ulrika på å gör en jätte mysigt lördags midda som vi ska äta snart:)





En rikigt lördags kväll framför tv´n:)







 


Fredag kväll

Då var men hemma från kalaset, det va jätte trevligt! Och kul att träffa Melwin å pappa! Ja har saknat dom faktist.. de va juh ett tag sen.. Men de va super trevligt iaf, det kom en massa folk, det konstiga var att folk som ja träffat flera gånger innan börja skaka hand med mig å hälsa liksom, dom kände tydligen inte igen mig :S Men ja har liksom haft samma hårfärg i alla år? Och inte gjort nå speciellt sen innan? Så ja förstog inte riktigt, aja^^ Vi åt iaf paj och även äppelkaka som efterrätt, de va gott! Vid sju åkte pappa för att jobba och vid åtta kom Niklas:) Efter de var det meningen att vi skulle ta bussen hem Niklas, men de stog värsta gänget där nere i Tumba å vi palla inte att bli ihjäl slagna så vi gick hem.. Väldigt långt ska ja säga er!

Så nu är vi hemma, hela å rena tack o lov! Imorgon ska ja å Alex in till stan, de ska bli mysigt, de va juh ett tag sen nu:)

Å nu ska vi sova!

Nattinatti!



FREDAAG!

Idag är de fredag! Å de är så hiiimla skönt!!
I skolan imorse hade vi boxning. Själva träningen var kondition, å ja trodde inte boxning var så mkt mer än att träna armarna, men där hade ja fel minsann! Det va skit kul verkligen! Man skulle vara två o två sen gjorde man olika slags övningar, både olika slags slag och även sparkar, aas bra träning! Man tränar liksom hela kroppen + konditionen! Niklas har tjatat på mig nu ett tag att vi ska börja på boxning, eller aa gå till gymets boxnings pass, men ja aldrig vart speciellt suger på de.. eftersom ja bara trott att man tränar armarna å de vill liksom inte ja, inte baara armar. Fast nu har jag ändrat synen på boxning helt! Ja vill absolut börja gå på de! De är juh både kul och bra träning!


Efter skolan pratade jag med Robin, han å Petra skulle tydligen en snabbis till Skärholmen å eftersom ja sabbade alla nappar Melwin skulle få idag tänkte ja att ja kunde hänga med å köpa nya nappar åt honom.. De konstiga var att Polarn o Pyret hade inte en napp, inte Exit heller! Visst är de konstigt att det inte fanns på dom ända barn butiker Skärholmen har?! Det fanns iof på Vincent, där säljer dom bara skor för barn.. men dom napparna var inga bra för min idé med trycken.. Så fick springa till ica å köpa.. Tråkigt men så fick de bli..

Så nu är jag hemma, ska snart på Melwins kalas, de ska bli kul att få träffa honom igen.. Och pappa var de ett tag sen man såg..

Aja, ska bara slå in Melles present sen ska ja åka. Niklas jobbar idag.. från 8.00-19.15! Han är så duktig min lilla älskling! Han skulle komma till pappa efter han slutat:) Wiiie!



På Melwins 1-års kalas!




Skriver kanske senare! See ya!


Äntligen klar!

Jahopp, då var det kväll igen, dagarna går så fort tycker ja, å snart är de freedag å heeelg!! Ska bli så jäkla skönt!!!

Vi var juh å käka förut, var i Södertälje på ett ställe som heter Meltons, de är sjuukt god mat där!^ Å jätte fint å trevlig personal också! De gillar ja! Jag, mamma å Ronnie tog fläskfilé med klyftpotatis å beanesås åså var de sparris å sallad av nå slag, jätte fint å jäätte gott! Macke tog Meltons plankstek, den är verkligen skiit god! Har bara ätit den innan! Men nu ville ja ha nått annat^^ bryta traditionen liksom;P Å de är jätte bra pris också! Man fick både en förrätt, en toast skagen blev de och så en varmrätt för endast 179:- de är juh jätte bra juh! Det är ett ställe jag rekomenderar verkligen!

På vägen hem stannade vi på statoil å köpte upp hela stället kändes det som.. därefter åka vi hem, jag satte mig å plugga, eller meningen var att jag skulle plugga, men vilket gick vääldigt trögt där i början, kollade på tv, läste tidningen, satt framför datan, fixa med Melwins present, pratade med Alex och även med Niklas i telefon osv.. ja pluggandet blev liksom aldrig av.. sen började juh Idol också, vilket jag inte fick missa! Å va tokigt att Filip och Fredrik började direkt efter.. Typiskt! Meen tillslut tog jag mig i kragen å satte mig å plugga, gick rätt fort ändå, när man väl kom igång liksom :) Så nu är jag klart! Yeeey!






Ps. Bilderna på Melwin kommer imorgon ist! Ds.

GOD NATT!

Sötapa 1år




Idag fyller min lillebror år, att det redan har gått ett år är helt sjukt.. han har blivit så stor min lilla korvas! Grattis Melwin! Vi ses imorgon!

Bilder på han kommer senare^^


Ska åka iväg å äta med mamma, Ronnie å Macke.. eftersom vi inte har nått kök än, får det bli att äta ute numera.

Har massa plugg att göra tills imorgon.. as jobbigt, om de grekiska gudarna.. suck,,


Skriver senare!
Puss


Myskväll framför tv med älsklingen




Nu: Idol!






Eftersom Top model är samtidigt, får det bytas mellan kanelerna.





Och till sist "Vem kan slå Filip och Fredrik"



Nu har Niklas precis kommit, ska ha mys kväll framför tv:)
Puss  & Kram



O som i Onsdag och Orientering

Tjolahopp!
Ja då var ännu en skoldag avklarad. Idag hade vi först naturkunskap, jätte lång å seg lektion, fast om ja ska vara ärlig tycker ja faktist de är rätt intressant, efter de hade vi idrott, orientering hade vi! Orientering är det absolut tråkigaste jag vet! Har aldrig vart bra på de, även fast jag försökt lära mig, så går det inte..
Kommer ihåg när ja gick i 8an å kunde verkligen inte hitta kontrollerna, så för att det skulle bli lite enklare fick jag å Alex gå tillsammans, det visa sig nämligen att Alex inte heller var någon höjdare på orientering, så vi gav oss ut i skogen, letade efter kontrollerna som fan verkligen.. men tror ni vi hitta någon kontroll? Nej! Inte en jävla kontroll hitta vi! Ja blir så arg! Fick göra om det där mint 4 gånger.. å till sist när ja fortfarande inte funnit någon kontroll fick jag gå någon special lektion då läraren Anders fick sitta ner med mig å gå egenom hela skiten.. Som tur var behövde ja inte ge mig ut i skogen igen.. skönt de..
Idag gick det ändå rätt bra konstigt nog, jag å Matilda skulle springa den korta vägen, Niklas och Jokob hade tydligen samma kontroller som oss så vi sprang tillsammans, hittade alla kontroller utom en, fast den visste vi vart den var, bara att vi inte orka gå tillbaka hela vägen, Fast Anton vår lärare var inte lika glad som vi var för att hittat nästan alla kontroller.. det hade tydligen tagit för lång tid.. men vadå, va tror han, att vi är nån jävla orienterare eller! nej, för de är vi inte!!

Ja blir så trött ibland:) Efter de var de lunch som ja missa för ett stormöte vi hade, jag är nämligen med i elevrådsstyrelsen xD å Matilda är med mig i elevrådet så de är bra att ja har henne där med mig på stormöterna :)
Därefter hade vi historia då jag Matilda å Sara ska skriva om hur OS var förr osv.  Sen hade vi Ingelas lektion som verkligen är as tråkiga, hälsopedagogik.. ja du hör juh hur kul de låter..
Sen slutade vi, ja å Matilda gick till tumba, hon skulle köpa blommer till sin farfar som fyllde år å ja skulle inte på bokhandeln för att köpa en bok till min lillebror Melwin som fyller 1 år imorgon, fast ska träffa honom på fredag :) Köpte även jätte söta nappar, har redan köpt en cardigan från Sheep monday, as söt! :)

Aja nu ska ja gå å hitta på något, vad vet ja inte än, Niklas jobbar :/ .. kanske gå ut en sväng med Alex? Ska smsa å fråga:)

Skriver kanske sen!




Haha! Hitta den här, så jäkla söt! Å nej det är inte Melwin! xD





Tisdagsmys med älsklingen


Ikväll hade jag å Niklas bestämt att gå på bio men det blev inget den kvällen heller.. Vi har inte orkart å sen har det vart en massa annat bra på tv, idag var det t.ex top modell New York och Idol.. var de tvugna att gå samtidigt!(?) Fick sitta å byta mellan kanalerna hela tiden! Efter de var det "Vem kan slå Filip och Fredrik".. de är faktist as kul tycker ja ^^ å nu är det "So you think you can dance" men det är inget jag följer bara kul att kolla på om man inte har nå bättre för sig :P

Niklas å ja har bara haft myskvällar nu för tiden, det blev ännu en kväll med te å mackor, fast idag var det inte lika mysigt, eller jo det var det, vi fick sitta i vardagsrummet där hela vårt kök är, vi håller nämligen på att riva köket för att bygga nytt, så det ser förjävligt ut där nere. Vet inte hur det ska bli med mat osv men de löser sig nog..

Nu ska jag gå å borsta tänderna!

See ya!









Jag lääängtar!




Snart drar vi till London!! Alex, jag, mamma och Maud! Det ska bli såå jäkla kul!! Jag längtar verkligen! Fan vad vi ska shoppa, hoppas att vi hittar massa bra secondhand butiker!


Secondhandshopping 



Äntligen ny mobil!




En sån här blev det! Visst är den fin! Älskar den! :)
Mamma å jag åkte runt i skärholmen/Kungens kurva å kolla i olika butiker, var inne i b.la onoff, media market och phone house..men hitta ingen jag gilla, sen åkte vi till elgiganten som vi egentligen hatar efter en massa problem vi fått av andra saker vi köpt där. Konstigt nog slutar det alltid med att man köper grejer därifrån, fråga mig inte hur det kommer sig:P

Så nu har jag en mobil också, det värsta är att när ja sätter i sim kortet i den nya så upptäcker jag att jag inte sparat alla nummer på sim kortet så jag hade inga nummer kvar, så man ska alltid sparta på sim kortet, för om det nu skulle hända nått liksom, så jag sätter i mitt sim kort i min gamla mobil å den går igång!!?? Den har inte funkat i två veckor!! Men nu går den igång efter att köpt en mobil för 3.500kr!! Aja typiskt, då kan Niklas få min gamla, föresten var min gamla inter så gammal, så han ska va glad.

Nu ska jag ner å äta te å mackor, Niklas är redan där nere. Imorgon är de skola också.. förjävligt..


Puss&Kram

Beslutsångest!

Jag sitter nu å letar telefoner på olika sider, men hittar ingen ja fastnat för.. Har aldrig köpt mobil på nätet förut, vet inte varför det är juh liksom billigare så.. Ja vill ha en rosa mobil, men de sägs att alla "design" mobiler är rätt dåliga? Jag blir tokig! Vill ha en bra å snygg mobil som inte går sönder! `Men hur ska man veta vilken mobil som är bäst :S åhh.. ja blir så trött :P
Jag å mamma får åka å köpa en i någon butik ist.. då kanske man får lite mer hjälp :)




Här är några olika rosa mobiler, snacka om att jag har svårt att välja..




Måndag

Gooodmorgon!
Jaha då var det måndag igen.. Idag kände jag för att stanna hemma, så de gjorde jag.. Har jobbat å inte haft en ledig stund känns de som den här helgen, så idag tyckte jag att ja kunde unna mig själv att få vara hemma, har inget viktigt idag i skolan så missar förhoppningsvis inget.

Det blev ingen bio igår, både jag å Niklas var super trötta så vi hade myskväll i soffan istället :), vi hade jätte mysigt! Jag hade tänt ljus och gjort vanlij te å mackor med ost å skinka sen hade jag lagt upp några melonskivor på ett fat också så det var klart tills han kom, han blev jätte glad! (Har bild på de, men tyvärr går inte bilder att lägga in på datan, så det får bli senare) :)

Imorse åkte Niklas typ vid 8 medans jag sov vidare, själv gick jag upp vid elva, halv tolv och gjorde en riktigt brakfrukost till mig själv, det var jag värd! :) Idag vet ja inte vad jag ska hitta på, mamma är också ledig idag så vi kanske ska åka och kolla efter mobil idag, har fortfarande ingen.. Och vet ingen jag vill ha heller, så får se vad det blir.


Frukost är det godaste och viktigaste målet på dagen!



Söndag

Hola!
Satte mig precis vid datan efter en lång dag på jobbet.. eller så lång var den iof inte, tyckte att tiden rullade på bra :) Stötte  iaf inte på några konstiga människor idag varken på vägen dit eller hem:P Robin kom å hämta mig i tumba efter jobbet, Petra var med också, ja ringde från jobbet å tiggde om att han skulle hämta mig.. Ja har ju faktist jobbat en heel helg å har faktist jäätte ont i fötterna^^ å Robin å Petra hade ändå inget bättre för sig, så varför inte, dom är så snälla så :) Å nu sitter ja här hemma å har ingenting att göra.. Pratade nyss med Alex, hon ska tydligen flytta hem till hennes pappa, vilket jag tycker är underbar idé! :)
Niklas är å spelar tennis, han skulle ringa mig när han sluta, vi kanske ska se på bio ikväll..Han vill tydligen se den där Patrik 1,5 eller va den nu hette.. Så den ska vi se om vi orkar.. jag är faktist rätt trött..kommer somna, som jag alltid gör xD
För övrigt.. skola imorgon.. för jävligtrent ut sagt! haha! fast börjar 10.20 så de är rätt skönt :)
Aja, kanske skriver senare :)





Snart är det höst!


 


Fredag å Lördag

Jag har kommit på att tiden går såå himla fort! Jag tyckter att de känns som om det är onsdag.. fastän det är lörda :S Sjukt!

Igår var det skola, slutade vid 2!:) Älskar fredagar! Hade ett läxförhör i historia, fan va ja inte tycker om historia! Det är verkligen de värsta jag vet! Men hoppas att läxförhöret gick bra iaf.. hade bara läst på lite dagen innan.. På kvällen drog Niklas jag å Matilda in till Heron å kolla på Get Smart, tråkigaste filmen någonsin! Niklas å Matilda tyckte den va skit rolig!(?) Ja förstår inte..


Idag gick jag upp vid 7 typ.. bussen gick 8.00 å tåget därefter gick 8.23.. På tåget möter man så olika slags människor, jag sätter mig å ser att en kille/gubbe/man/pojke ja vet inte hur gammal han var, han kunde ha vart 13 eller 25 eller 89, jag hade verkligen ingenaning! Han satt å stirra å råglodde verkligen! Utan att ens blinka! Så jag fick nästan panik, det såg ut som om han skulle gå fram å döda mig!! Ja var livrädd! Sen kom de in en familj som tydligen bodde i Gävle, en mamma å en pappa å fyra små ungar i åldrarna 4-8, alla barnen hade märkeskläder, Gant munktröjor hade tre av ungarna, en gant piké tröja hade en, lacost skor osv.. Jag vet inte va ja ska tycka, de är föräldrarna som väljer barnens kläder, inte är det barnen iaf! Men de klart, har man pengar så har man :)

Sen kom ja iaf fram, hade inte ätit frukost så tog liksom förgivet att pressbyrån skulle va öppen, men nej!! de är den såklart inte! Som tur var var 7eleven öppen bara en bit bort :)
Frukosten fick ja äta på jobbet, det var ändå en timme kvar innan öppning, det är så bra me MQ att alla som jobbar är så himla trevliga! Jag älskar trevliga männsikor!

Efter jobbet mötte niklas mig, vi slutade samtidigt, fast han jobbar på Stadium mittemot oss:) Ronnie hämta oss i tumba, därefter var det middag, mamma hade gjort jätte mysigt! Ljus överallt å en förrätt serverad, toast skagen, de älskar verkligen jag!! Sen var de nån gryta hon hade stått å lagat hur länge som helst tydligen, men den var faktist jätte god.

Nu har Niklas precis åk, han ska ut ikväll me hans kompisar, å jag som inte har någon mobil kommer va jätte orolig, men ja litar på honom:) Han skulle ringa hem sen. Själv vet jag inte vad ja ska hitta på, ska väl bara va hemma å mysa i soffan, har så himla ont i fötterna efter jobbat.. Sen blir de sova, jobb imorgon också..

Ha det bäst!

(Ps, Går inte att ta bort den där grejen att man skiver i mitten, ja vill egentligen skriva längs den vänstra kanten, men har inte riktigt lärt mig det här än.. Ds.)

Då var de klart!

Nu har jag också en blogg!

Mitt första inlägg! xD

RSS 2.0