Café Opera ikväll!



Yes box, ikväll blir det utgång! :D Jag ska till Sandra innan då vi ska fixa i ordning oss och föra lite.
 Och som vanligt sitter jag här och undrar vad jag ska ha på mig ikväll. Jag har ingenting! 
Kanske dags att boka sig en resa till London för en liten update i garderoben, det är precis vad jag behöver just nu! :)

Vi hörs sen snyggingar!



 


Brun vs Beige

Jag har bett Macke köpa UGGs till mig i Australien! Såå smart! :D
Men jag vet inte vilken färg jag vill ha, antingen ljus beige eller choklad brun. Macke, om du läser detta, så välj dom du tycker är snyggast. Jag litar på dig ;)

Det ska iaf var kort modell med storlek 37. (Har för mig att man ska ta en storlek mindre än vad man har på riktigt i UGGs. Någon som vet något annat, säg till!:))

Vilken färg är snyggast? Jag tycker nästan beiga.


Hu-whaaaaat!

Nu blir jag upprörd! Vad händer??? Min man skulle ju vinna Bästa manliga biroll i guldbaggegalan, det fattar väl vem som helst?! Neeej men då ska ju Kjell Bergqvist vinna oooo vem fan tror han att han är liksom! Åhhhhhhhhhhhhh!!... 
Men jag tycker om dig iaf, Joel Kinnaman.


Varför liksom.

Minns ni den här jackan jag köpte i höstas?? Jag köpte iaf den för 800 spänn på H&M. Visst är den ganska fin?? 

Jag har använt den 1 gång!....
Så himla typiskt mig.
Men jag tycker ändå att den är rätt fin, så jag fattar liksom inte :s
Får damma av den till våren! Hah 


Langa hit våren, NU!

Denna helg har jag spenderat med mina nära o kära. Hur mysigt som helst! Igår blev det myskväll med Sandra o Sandra framför Twilight och en massa span efter resa till sommaren :). 2010 kommer bli så jävla grymt, jag känner de på mig. Men just nu vill jag bara att snön ska försvinna så att man kan börja få lite vårkänslor!! Gosh.
I need summer.


Hon skojar va?


Spinning + Core

Gosh, jag är helt slut i kroppen! Idag var vi lediga från skolan så jag o Matilda drog till gymet vid 11 tiden. Duuktigt va?;) Körde spinning och Core. Riktigt jä*la jobbigt ska jag säga er, men det är väl så det ska va antar jag :) Och igår körde jag både boxning i skolan och Beachträning på kvällen. Det går braaa nu! :P Frågan är bara när jag börjar tröttna?..  


Old.


Grodan as usual <3

Gårdagens utgång blev riktigt jäkla bra! Vi var lagom runda om fötterna efter att druckit ett par glas vin/cider på wooken för att därefter dra till Grodan där vi även mötte upp söta Martina :). Vi hade skit kul och att Paradise hotel Patrik började dansa med mig gjorde ju inte kvällen sämre ;) hih. Fyfaan vad den killen är söt! Jag dör!:) Vi drog hem vid 4 tiden nångång, och som en liten avslutning på kvällen hittar man 100 på bussen. Tackar tackar!
Blev inte så många bilder på kvällen tyvärr.
Snyggingar!

seexeeey!;)

Sååå snygga!


 
De va de! Pussipuss!


Rosa!


Nåååå vad tycker ni om mitt ny skal som jag köpte idag??? Visst är det fiiint!? :D 
Helt kär! Blir alltid lika glad när jag ser på den :)

Det är trerättersmiddag här hemma idag. Hur gott som helst! (Macke, kan ju tala om att du missar nått här hemma. Din favorit förrätt bland annat! ;) mihii!) Nu är det bara en fet semla som väntar! :D Gosh..

Ikväll blir det utgång!! Ska möta upp Lollis på vägen sedan ska vi träffa bla. Martina och Alice och förhoppningsvis även Linda :) Vi ska åka in tidigare o föra lite, sen får vi se vart vi bär oss av! :)

Ha det bäst! Pusss o Kram!
 


Hottie!!

GOSH! Vilken dag! Efter en skön dag i skolan drog jag hem till Matilda. Vi kollade på två av Johan Falk filmerna. Sååååå bra! Dock blir dom sämre o sämre.. eftersom "Frank Vagner" inte är med lika mycket i de senare filmerna..:/ Men titta så mysigt vi hade :)

Men hörrni! Hur snygg är inte Frank Vagner (Joel Kinnaman) egentligen????? Hah Sjukt jäkla snygga assså:D
Jag vet inte om det är hans kriminalitet och hans gulliga(?) samarbete med polisen som gör de.. nått är det iaf ;). Dock borde han ju raka av sig mustaschen! Och jag har sätt att han har gjort de i Snabba Cach såå den filmen MÅSTE man ju see! Tror den är grym! Inte bara för att han är med utan iaf! .. (eller?.. xD)
Ojoj :D


Nog om de! Jag måste ju också berätta att vi drog till gymet efter filmerna! Ett svettigt spinning pass stod på schemat! Fyyf**n va jobbigt men fyyyf***n (förlåt mamma...) så bra det var!! :D Inte nog med de! Vi körde styrka i 45 minuter efteråt! Och gissa om jag är död nu.. Svar: JA!

Idrott imorgonbitti... Jag tror jag dör här och nu. Godnatt!


Handikappad.

När jag vakna imorse visste jag inte vad det var för fel på mig. Jag kunde inte röra mig! Skit skumt! Mina tankar var förs om jag hade blivitförlamad under natten av någon sjuk anledning eller om det var för att jag var så sjukt jävla trött att jag inte orkade röra mig en centimeter? Jag kan ju tala om att det var det andra alternativet var rätt. Men jag var inte bara trött som ett djur utan hade även en ENORM träningsvärk i HELA kroppen! Ja, frågan är om det är något ställe jag inte har ont på? Tveksamt. Men jag kan ju iaf säga att jag kom upp tillslut! :) Och trapporna ner var ju inte speciellt roliga! :/.. Men det var kul o träna och det gick bra! :D Nu gäller det bara att fortsätta!:)  

Idag är det första beachvolleyboll träningen efter vinteruppehållet. Det ska bli intressant, vääääldigt intressant!:o Med den här träningvärken kan det ju gå hur som helst :o Jag är rädd.


Fit for fight!

Jag sa nog inte de förut, men något jag fick i julklapp var ett gymkort! Såå jävkla nice! Nu ska jag ska komma igång PÅ RIKTIGT! Jag vet att jag är en sån som säger att jag ska börja träna och så blir resultatet alltid att jag tränar skiten ur mig i typ två veckor(max!..) och sedan går jag aldrig mer till ett gym.. förens jag får för mig att börja träna igen. Då det blir exakt samma sak, två veckors träning och sen inget mer.
MEN NU JÄVLAR! :D Jag har lärt mig av tidigare erfarenheter att jag inte ska gå till gymet varje dag utan att ist gå dit 2-3gånger i veckan. Plus att volleybollen börjar snart igen också, det får liksom inte bli föör mycket. Jag menar jag måste ju ha ett liv också ;)
Idag börjar det! Dagens första gympass år 2010. Det blir även en solning efteråt :)

Hej alla nyttigheter. Hejdå godis jag kommer saknar er!!



Resultatet? Ja, det är väl typ såhär ;)

Hah :) Varför inte liksom?
Mitt mål är att väga 55kg. Jag vet att det är bättre att mäta med måttband runt midja osv.. men det ska jag också göra! Så det är luuugnt bruschan. Jag ska bränna fett, mycket jäkla fett! Speciellt på magen o låren. ^^ :)

Nej ska jag byta om! Ha det bäst! Pussi






Oops!

Jag vet inte vad som har hänt med min stil på texten. Dags för experthjälp! Louise Siewertsen.(!!) :)

På tal om dig! Vi måste träffas i helgen! I misss you honey! <3


KJNCAS

Baaaaaaaaaaaaaajs! Allt försvann som jag nyss skrev!!! BajsbajasbajsbsbjabajjajsjnaäjodjS<LL
Och jag orkar tyvärr inte skriva om allt..^^

Men hoppas ni har det bra! Själv döör jag av kylan! Fyfan för den! En sak som är saker är att jag vägrar bo i Sverige i framtiden! That's niiice:)  
Nu ska jag och Sandra kolla 57(?) avsnittet av Sex and the city! :) Ha det bäst!
Pusss!


Äntligen!

NU Paradise hotel!!! (Dubbelavsnitt dessutom!! hah)

*Som vi längtat! eller jag och Nordis iaf^^ Hahah


Scorett

Så här ser skorna ut som jag köpte här om dagen!

Såååååå höga och sååååååå snygga!


New year!

Här kommer några bilder från nyår!
Nordis och jag gjorde hur snygga placeringskort som helst! Såå lyckade! hah

Förrätten

Martina, Lollis o jag :)

Sandra o Martina




Snygga!

Fler bilder kommer en annan dag! :)

Det var så jäkla kul att fira det nya året med världens finaste tjejer. Kunde inte vart bättre! Jag har världens bästa vänner! <3 År 2010 kommer bli GRYMT!!



Julen 09

Gott nytt år på er alla mina vänner!
Hoppas ni haft ett super mysigt nyår och att ni inte blev allt för fulla! ;) Själv spenderade jag mitt nyårsfirande med mina allra bästa vänner Lollo, Sandra, Sandra och Martina. Sjuukt rolig hade vi :D Vi började kvällen med en jätte mysig middag hemma hos mig och sedan drog vi till Grödingegolfklubb och festade hela natten! Men nu ska jag va tråkig och inte gå in mer på de utan ist visa lite bilder från julafton som jag spenderade i Rönning med pappa, Jenny, Melwin, Britt, Henke hans flickvän och Melwin :).














Nu får det vara nog med bilder. :)
Vi hööörs imorgon! Då jävlar ska jag langa upp nyårs bilder! Hah


RSS 2.0