Söndag

Hallojsan!

Gud va sluddrigt inlägget blev i natt då ^^ Haha.
Igår gick jag, Robin, Niklas och Perta och la oss jätte sent. När Perta och Niklas komit hem satt vi inne i Robins rum och snacka en massa. Det va jätte kul och mysigt :) Så idag vakna jag runt 2-halv 3 tiden ungefär :P haha, skööönt!

Kort om gårdagen!
Jag åkte in till stan med söt Alex vid 12 tiden :)  Var tvungen att köpa present till Jennys som fyllde 31 i fredas. Gick in på te butiken som ligger vid Åhlens och köpte en jätte fin present påse där jag själv fick välja vad den skulle innehålla. Jag valde en påse vinter te, te kakor, delikasses chokladbollar (sånna där små you know) och så blev de en jätte söt och fin burk med hallon sylt :)  Perfect!
Vi var inte så sugna på att kolla kläder så gick därefter till John Chris och fika. As usual. Alex tog platser medans jag beställde. Det var huuur mycket folk som helst. När jag kommer tillbaka Alex och betällt en chai latte är jag tvungen att hålla brickan över huvet för att komma in oooch vad händer?! Joo såklart spiller jag hela glaset över alex (åtminstonde halva) Jag skämdes som fan , men fick tillslut en ny chais :) 

Därefter åkte jag till Pappa för att gratta Jenny.
Pappa, Jenny, Sektith, Douglas, Sandra, Anderas, Henke och Jenns mamma var där. Vi åt jätte god mat och en maffig efterrätt som var väldigt mättande! Därefter var det drink testning eller vad man säger. Jenny hade sagt till alla som skulle komma att ta med sig virke till sin absoluta favotit drink så att man kunde bjuda alla andra som var där! (Jag var tyvärr inte med, var inte meningen att jag skulle stanna så länge) Jennys hade skrivit lappar där man skulle skriva bla. vad drinken hette, hur den smaka, vilka ingredienser som var i, utseende, vart man helst dricker dricken osv. Jätte kul! Så förs gick Henke och gjorde sin drink och bjöd på den och så fick vi smaka och skriva va vi tyckte och sen när alla var klara var de nästas tur. Det va jätte roligt verkligen! Fast dom flesta drinkar var verkligen vuxen/gubb drinkar. Förutom Seksith och Henkes, dom var faktist huur goda som helst. :)

Här kommer lite bilder!

Efterätten såg ut så här, yammie!


Theo och Melle tittade på film.



Så här såg alltså några av drinkarna ut.
1. Henkes godis drink. Super god verklien! Vanilla straight heter den, måste komma ihåg! 2. Jennys special. Gick inte att dricka typ, smaka as äckligt! 3. Pappas Rom och Cocacola med Cola sprit tillsättning. Smaka sådär. Observera hans jordgubbe som han var mycket stolt över. Syns inte så bra^^4. Sekshits Hawaii drink. Färgen skiftade mellan röd och orange, skit god och jätte snygg! Han kom på den själv så kan ej beställas i barer. Synd. 5. En drink Henke gjorde när vi var klara coh smakt allas. Den var jätte god den också. 6. En champagne drink med persiko likör och någon slags soda, jätte god! 7. Sandra och Andreas Rom och cola. Inte min grej riktigt ^^
1.  2.  3.   
4.
  5.  6.  7.

Sedan var de läggdags. Istället för att borsta så suger Melle i sig bamse tandkrämen. Han har inte riktigt förstått vad syftet är med tandborstning^^
 

1. Blev många drink glas tomma. 2. Jenny och Britt 3. Douglas och Seksith
     

Så här snyggt blev mitt fina papper xD



Sådärja, en bra grej att komma ihåg:) Jag mötte sedan upp Macke och Robin i Tumba som hade vart ute så vi tog taxi tillsammans hem.

Och idag sov jag som sagt till 3 typ och har nyss gått ner tillt vårsta med Macke. Ikväll ska jag bara va hemma med Älsklingen, vi ska se film och äta lite godis jag köpt :)

Puss Puss Puss Puss På Er!

 

Sheisse!

Herregud vilken dag! Har mcyket att berätta idag när jag vaknar!

Har precis komit hem och Robin här är jätte full och jätte orlolig över Petra som är ute ikväll:P Jag håller på att snacka med både Niklas och Petra i telefon för att båda dom två har vart i stan och nu ska dom mötas i tumba för att sedan komma hem hit :P
Hahah, fan va söt Robin är asså, jätte orolig verkligen! Trodde inte Robin var sån här.. Gullapa Robin!

PÖSSINÖSSIE!

Freda kväll

Hallå igen!

Jag har verkligen super tråkigt just nu, har absolut ingenting att göra. Ska snart ta bussen som går om typ en halv timme. Jag ska möta upp Niklas som är på väg hem från jobbet så ska vi åka hem till honom och ha en myskväll framför tv´n.

Nu när vi håller på och gör här hemma, både i käket, Mackes och Robins rum vill jag också hitta på nått kul i mitt rum! Jag vill tapetsera nån cool mönster tapet, lite mörkare så det blir lite mys känsla lixom, nu har jag en jätte fin rosa tapet men som dock inte är speciellt mysig, bara fin liksom. 

 Jag vill även fixa min garderob där jag vill inskaffa mig en sån här smart grej, jag har samlat på mig vääldans många skor nu och har ingen ordning alls! Den här är ju perfekt! :)




Och även en sån här till alla jeans!



Tyckte att dom här lamprna va hur fina som helst! Sånna vill jag ha!
 



Det fanns massa fina saker jag vill ha.. men det lär väl ta ett tag innan jag får köra om mitt rum, håller ju på med köket nu ska även fixa vardagsrummet och där efter hallen.. Kanske eftger de är det min tur.

Aja, ja ska börja packa ihop lite kläder nu, men vi hörs hörrni!
 
Pussinoussie!

FREDAG!

Heej!


Hade fys på morgonen idag i skolan, vilket faktiskt var rätt kul men samtidigt väldigt jobbigt. Precis som det ska va!
Sen hade vi bara matte och historia.
På historia lektionen satt Matilda och jag och lyssna på lugn musik, som ledde till att jag börja gråta! Jaa du läste rätt! Ja satt där och rårarna bara börja rinna! Men samtidigt skratta jag.. Försökte dölja det för resten av klassen men sedan på extra matten gick det inte längre att smyga. Haha! Fan va pinsamt jag är!  Roger tror typ att jag ör sjukihuvet eller nått xD
Men ni kanske undrar vad det var jag böla ååt? Jo de ska ja säga er .. Det är nämligen så att Niklas åker till Thailand i 2 hela fucking månader den 13 januari. Han åker med två polare och dom ska även åka över till Malaysia. Jag tycker absolut att han ska åka, verkligen! (Jag och Matilda kommer också dra efter gymnasiet) Det är bara det att jag kommer sakna honom såå sjuukt mycke att det inte är sant. Asså jag kan sakna honom bara jag vart ifrån honom några timmar! De är faktiskt så.. Alex sitter säkert och suckar nu:P Men nån är jag..

Aja, ska försöka att inte tänka på de så mycket utan leva i nuet, eller hur är de man säger ^^ Vadå, han kommer ju faktiskt tillbaka. De är väl lite de att jag är orolig också att det ska hända nått, så som olycka eller liknande. Men de kommer säkert gå jätte bra och va super kul för honom:) Jag är faktiskt glad för hans skull. 

Nu är jag hemma och har precis läst egenom lite tidningar och tryck i mig en Mars Muffins! Haha, ja lite synd om mig själv tycker jag faktiskt ^^




   

1. Mars Muffinsen var huur god som helst! Mamma köpe hem från Londons flygplats. Och nej den var inte gammal och torr, utan suuper god! Med en jätte god fyllnings kräm i. Har vi sån i sverige?:S 2. Se så söt rosa det är på min mjuks dress! <33 3. Slut

Senare ikväll vet jag inte vad ja ska hitta på, antingen se på bio med Tilda eller en mys kväll framför tv men baby.. 

Nu är det heelg och imorgn ska jag förbi pappa och gratta Jenny. 

Vi hörs kanske senare, eller imorgon! :)

Puss och Kram på er!


 


Torsdag

Hallå bloggen!

Idag har det faktist vart en ganska så rolig dag om man bortser från samhällsprovet som var i morse. Det roliga i skolan va bara när vi hade matte, som jag tyvärr inte förstår så mtycket av (behöver älsklingens hjälp).. Matilda och jag läste cosmopolitan ist och jag blev uttråkad och skrev lite på tavlan + att jag lyckades fota Matildas fina hår och Roger fick jag med också! Halluljha! :)

     

  1. Smyg bild på Matilda 2. Haha, booring 3. Se så fint håret blev, färgen är jätte fin, vad får hon rått-färg ifrån? Jag förstår inte.
 
Efter skolan drog tilda och jag till HM, Matilda handla massa bra-och-ha-saker :) Efter de åkte vi hem. Får senare ett sms av Matilda att jag ska med och bowla på Heron med Sean, Ricki, Hagen och två två andra. Egentligen var jag inte ett dugg sugen, meningen var ju att gå på spinningen idag ju. Men så blev det inte. Matilda ringer sedan och säger att dom är utan för. Vi gick och åt på Pizza Hut, jag åt sallad! Ville bara säga de xD haha sen bowlade vi. De va aas kul! Jag Sean och Tilda blev på en barna och Nille, Tobbe och Hagen på den brevid, vi klunsa lagen och som tur va kom Tilda och jag i samma :) Det gick faan bra asså! Jag vann två gånger fast ena gången fick jag och Sean samma poäng, sen förlora jag en omgång också^^ Matilda var skit duktig! Även hon vann en gång :)

   
     
 
1. Matilda var super grym! 2. Sean  3. Titta så fint det blev, strike för alla tre (och titta vem som leder ;) 4. Varför i hela friden är skorna så oerhört fula?(!)

Det var lite spontant och trevligt att hitta på något en torsta eftermiddag :)

Snart kommer Niklas hit, han är på gymet nu.. Imorgon är det FREEDAG! wiiie!!

Men nu ska jag gå :)

Pöss och God natt!


Onsdag

Tjenare sötis!

Egentligen har jag ingenting att skriva, dagen har vart uber tråkig som vanligt.
Fick några söta sms från min lilla honey och det blev en super mysig frukost hemma hos Matilda imorse, vi var så duktiga som plugga Natur :)

Nu håller Macke och Robin på och möblera om för fullt här hemma, dom har vart med mamma på IKEA och köpt massa möbler till Robin som flyttat in hos hos även Macke har fått ny hylla och en tv-bänk. Jag vill också köpa nya saker och möblera om!! (Robin är alltså min kusin, om du inte visste^^)

Imorgon har jag samhällsprov som kommer gå åt helvete känns det som, kan verkligen ingenting, men ska försöka plugga lite nu..

Kolla vilken tuffing jag hitta! :D



Vi hörs och ses :)

Hoppas håret blev bra Matilda! Det blev det säkert! Får se det imorgon! :)

P   U  S  S 


Tisdag

Hallojsan!

Fyfan, jag längtar redan tillbaka till London eller egentligen till vart som helst. Just nu vill jag bara bort från allt skit väder och skola, det förstör min vardag. Jag vill till ett varmt land, utan stress, utan press, utan regn och rusk! Jag vill till Thailand! eller Hawaii! eller varför inte USA, tänk dig Miami, lååång vit sand strand med strekhet strålande sol. Åååh! Jag vill! Men nääe, här sitter man i äckel Tumba i ett snö stormigt väder, kallt som fan och skola som bara kommer ivägen hela tiden. Men ja vet!! När jag tar studenten näst-nästa år då ska jag iväg! Jag ska resa så långt borta de bara går! Och vara borta i flera månader! Va sköönt, åka med någon/några man tycker om och bara leva! Leva livet!

Näe.. nu ska jag sluta drömma och bröja spara pengar till min låånga resa jag ska göra näst-nästa år! Den kommer bli av, ja lovar! Vintern 2010 åker jag! Dom som ville med får följa med, men jag drar, med eller utan kompis :)


Nu ska jag hoppa in i duschen, har vart på ett svettigt och skit jobbigt boxningspass med Matilda. Faan va vi va bra! På torsta är det spinning som gäller :)

Sen kommer Niklas och hämtar mig för att åka till honom och imorgonbitti ska jag åka till Matilda för att göra klart vår Natur uppgift.

Niklas blev jätte glad för hans tröjor jag köpte till honom i London, ni kan få se imorgon kanske:)

Aja, pusspuss på er!

London resan

Halleluljha vilken bra resa det blev!
Bara en massa shopping, precis som de ska va! :D


På flyget på väg dit, klockan var runt halv 8 och solen hade precis gått upp så fint^^

 

När vi väl kom fram åkte vi tåg i typ 45 minuter. Kolla på mamma! Hjälp!




Sen åkte vi till:



Det var alltså där vi bodde^^ Vi hade ett super fint hotell men lite svårt att hitta rummet varje gång man skulle dit, allt var som en laburint :S Fick bli nödutgången när vi aldrig lyckades hitta den rätta utvägen xD typiskt mig och Alex..
Så här såg alltså vårt fina rum ut:

   

Som sagt, det blev väldigt mycket shoppande:) Hittade världens sötaste UGGs skor till Melwin! Köpte super fina underkläder, billiga jeans, massa snygga skor och sen blev det blir assesoarer på de också plus att jag köpte mig en rosa mjukis dress precis som jag letade efter! Dock var det inte Odd Molly som jag ville, men den här var super fin och kostade bara 120kr!! :D
Titta så fint dom julpyntat Debenhams! Sen fanns det jätte fina skyldfönster också :)
Några bilder:


       

Meningen var även att gå ut en kväll och kolla hur ute livet var på nattklubbarna i London, meen så blev det inte, tyvärr. Eftersom varken Alex och jag hade ingen mobil, batteriet hade dött på bådas, så vi fick ta oss hem till hotellet själv. Efter att vi gått på stan en hel dag och endast käkat frukost var vi hungriga som fan, så vi gick till en Italiens resraurang och käkar pizza (Jääätte good!) Efter maten gick vi upp till hotellet, då visar det sig att mamma och Maud har väntat på oss för att gå och äta tillsammans, så dom fick gå själva medans jag och Alex fixar oss för kvällen. Vi blir klara, dricker för fulla muggar, men mammorna kom aldrig tillbaka, aja tänkte vi dom kommer väl.. men icke. Det slutar med att både Alex och jag somnar och vaknar av att mamma och Maud knackar på dörren. Lusten att gå ut hade försvunnit helt. Alex sa då; Får jag 23 pund stannar vi hemma, vilket mammorna gick med på. Så ingen utgång men det blev en hel del pubar vi besökte under resan, vilket faktist inte var så tokigt :)
(Att gå ut med mammorna var just för att jag skulle komma in lättare, eftersom det är 18 och vi tänkte att det kunde va bra om dom var med då, iaf bara för att komma in ^^)

Breezers      och     sääsy Alääx

 

New look är en jääätte bra butik som har en massa snygga kläder, skor, klänningar, assesoarer! Och billigt var det också!! Halleluljha! Samma sak med Primark!




Inte nog me det! Vi spana även in Big Ben, London eye, Piccadilly och Notting Hills marknad:)

Marknaden var egentligen inte värt att nämna, den sög häst pung om man får säga så? Plus att jag fick en utskällning av en gubbe i en utan stånden. Jag sa att det stank och då sa han: Om du tycker att det stinker kan du gå här ifrån! Och jag tacka så snällt och gick där ifrån också. Va gör man inte. Inte en jävel vill väl stanna vid ett stinkade stånd!? Eller har ja inte rätt? Haha! Man kan ju även feltolka de där också, men då vill man nog inte heller stanna xD Haha!
Aja, nog om det, här är några bilder: 

             


Efter att köpt ett par super höga skor och dagen därpå struttat omkring på stan i dom fick jag så sjuuuukt ont i fötterna så jag höll på och dö, även fast både mamma och Maud tjata på mig att byta skor innan vi begav oss ut så vägra jag byta till några skönare. Vi skulle liksom gå jätte mycket. Men inte lyssnade jag inte. Efter ett tag fick jag nog, jag kunde inte längre gå normalt! Så gick in på närmaste butik och köpte bara ett par tygskor.
Ja, så så här blev resultatet! Förjävliga och skit fula.. Så har nu skänkt bort dom till Jempa, Alex lillesyrra. Hoppas hon blir glad ^^



Vi hitta även dom här coola telefonautomaterna eller vad man säger, sånna snygga borde vi in skaffa i Stockholm! As coolt ju! Och så hitta vi Ben & Jerry, gick inte att motstå att gå in där. Observera mitt lilla söta medelande till älskling att jag tänkte faktist på honom.

    

 

Vi åkte även en sån där stor röd buss! Jädras va läskigt det var! Men kul! Och väldans va mycket man såg där uppifrån! 
 Såg en butik som hette Monsson! Var tvungen att fota för Matilda, tyckte att det var lite coolt eftersom hon heter så i efternamn fast med ett lite coolare Å isf för O ;)
Sen såg vi en butik som sålde rosa ugnar och kylar! As fina, sånna vill jag ha! Undra om Niklas skulle gå med på de? :S Vi såg även en Urban Turban som vi sedan skicka MMS till Alex pappa :) De tyckte vi va lite kul eftersom han heter Urban :)

Jaa, man såg rätt mycket under den första och den sista buss resan. Eftersom vi åkte med fel buss i ca 1 timmer, vi hade fullt upp med att se oss omkring och plötsligt märker vi att vi sitter på fel buss, vi åkte åt helt fel håll.. Typsikt. Sen var det bara att byta buss igen och åka tillbaka..Buss chaffisen garva som fan..men så kul var det faktiskt inte.

        

Maten var hur god som helst! Och frukosten framförallt!

  

Efter fyra fullspeckade dagar i London var det dags att åka hem igen.
Dagen innan hemresa blev Mauds väska stulen på en pub. I väskan låg hennes pass vilket gjorde att det inte blev någon hemresa för hennes del, inte för mammas heller, hon stannade kvar med Maud. Eftersom den svenska ambasaden är stängd på helgen kunde dom inte lösa en tillfälligt pass. Så Alex och jag fick flyga själva hem och två tomma stolar brevid oss. :P Men de va så lugnt så, Alex och jag hade så kul utan dom :)

Titta va söta dom är på tåget på väg till flygplatsen! Haha! Kunde inte låta bli att ta ett litet kort xD Mamma ser ju väldans trött ut x,D

         


Ja det var så vår lilla London resa såg ut.

Ha det så bra!

VI KOMMER TILLBAKA LONDON! VÄNTA BARA!






Onsdag

Hallå göllet!

Idag i skolan lyckades Matilda och jag få igång larmet i ett klassrum. Det var för första gången vi lyckades få upp dörren. Men så plötsliget går larmet.. Högt som fan också.. typiskt..
Ajaa. man kanske lär sig av sina misstag, eller hur var de nu?

Efter skolan åkte jag och gjorde nagelförlängning i segersjö! Tjejen jag hade heter Annika hon va huur duktig som helst! Rekomenderar henne verkligen! 740:- gick de på med fransk manikyr, vill man ha utan kostar de runt 640:-.


Nu är jag hemma och ska börja packa. Åker juh till Looondon imorgon!! Klockan 8 imorgonbitti går planet, så måste åka hemifrån jätte tidigt, vi fem typ. Sheisse liksom!

Niklas ska komma till mig sen, han ska sova här.. Det blir alltid så jobbigt när någon av oss ska åka någonstans, jag börjar alltid att böla, och sen kan jag aldrig sluta heller.. Hatar att vara borta från honom..:/

Men nu ska jag gå!  Vet inte när jag kommer skriva igen. Men ni får ha det så jätte bra så länge!
Pusspuss på er!

L O N D O N   H E R E   W E   C O M E !





Hart schlechter

OMG!
Jag håller på å dö tror ja!
Mina armar och händer darrar! As läskigt.
Matilda och jag var skit duktiga, vi kötta verkligen!
Men de va kul och jätte bra träning!
Vi bytte ut spinningen till en annan boxningsliknande träning.
Vi har bestämt att vi ska gå varje tisdag på samma som vi gjorde idag och varje tosdag spinning. :)
Herregud va vi kommer bränna fett!

Så här såg det ut



Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och vänta på min lilla älskling som ska komma hit.
Baby har tränat två gånger idag.. så duktig.. han som känner sig lite krasslig också.. Jag säger åt han att inte träna.. men han lyssnar inte på mig.. :/

Aja..

Nattinatt!

Tiiisdag

Men tjenare göllet!

Tycker det är så tråkigt att skirva vad man gör i skolan hela tiden.. det är ändå alltid lika tråkigt, händer aldrig nå kul.
Men kan väl kort säga att dagen har vart som precis alla andra sug dagar. Hände absolut ingenting förutom att jag hade ett vääldans mysigt utvecklingssamtal. Eller mysigt kanske var fel ord. Mötet gick väl sådär kan man säga, några bra saker men även några minder bra saker ^^ Mer om det orkar jag inte komentera. (oberervera punkten!)

Efter mötet drog mammi och jag å handla. Och nu är jag hemma och ska snart äta lite för att senare åka och sola och gå på ett spinning pass. Känner mig helt död i kroppen, så kommer var helt död när den här dagen är slut.
Imorgon är det skola som vanligt. Och därefter blir det nagelförlängning :) Yammi!

Men vi kanske hörs imorgon! Wir wünschen Ihnen einen guten Tag! (Ha en fortsatt bra dag!)

PÖzZzZ


Måndag

                                                                           Hej!

Redovisningen i historian är avklarad! Som tur vad hade jag Matilda med mig också :) Ville ju inte va själv med Bosse liksom ;P  Det gick väl sisådär kan väl säga. Nu har jag iaf VG i Histoia A^^ Lite sent redovisat kanske eftersom vi håller på med B nu. Aja was auch immer som man också kan säga om man känner fört :)

Efter en super tråkig dag i skolan gick jag och Tilda till Ica, as usual, som vanligt alltså. Matilda köpte nyttig middag och jag köpte frukt till en smarrig fruktsallad som jag och Niklas ska göra senare ikväll till fotbollsgalan eller va de nu va för gala han ville se.

Denna vecka ser rätt skön ut, med tanke på att vi inte har någon engelska imorgon + att jag åker på torsda :) Fühlt sich gut an! :)

Jag har även bokat tid till nagelförlängning :)

Haha! Jag älskar Tyska! Fast det är spanska jag pluggat i flera år(?).. Frågan är nu, hur fan jag kunde välja spanska när det fanns tyska som är sjuukt roligt språk !? Jag försår inte.. 

Om jag skiver här kan jag både lära mig själv och dig som läser! Fast tyvärr orkar/vill jag inte översätta allt^^
Men kan va snäll för den här gången xD

Aber jetzt gehe ich, Sie haben es so gut!
Kiss und Hug

 
Men nu ska jag gå, ni får ha det så bra!
Puss och Kram

Söndag

God morgon snygging!


Måste helgen gå så förbannat fort! Eller kunde inte helgen bestå av tre dagar ist!? Det tycker jag, ingen skulle tacka nej till något sådant bra förslag! Någon som vet vem man ska prata med om man vill få ut sina åsikter?! Det här måsta ändras, det går inte längre! LÄNGRE HELG ÅT FOLKET! Herregud ja.. finner inga ord..

Idag vaknade jag och min lilla honey bunny vid typ nio halv tio. Vi gosa lite, titta på tv sen gick vi ner och gjorde en hejbaberiba stor frukost, med mackor, gröt, ägg, te, och jucie! Super gott, värsta hotell frukosten ju :) Jag tog mig även den som var god men som nu mera är hej-ta-mig-här-ifrån-shotten, en liten shott för hår, hud och naglar, en shott jag verkligen rekomenderar som heter Mivitotal Plus! Man ska även ta en tablett Hårkontroll heter den, väldans bra ska jag säga er! Två shottar och två tabletter per dag.


Så här ser dom ut:

Nu sitter man här vid datan och håller på å ruttna ihop.. Kanske ni undrar varför jag inte är med Niklas? Jo men det ska jag svara på! Han sitter nämligen i rummet brevid och spelar plastation 3 FIFA NHL med Macke! Jajemensan så ligger det till minsann.. Kul jul..

Imorgon fyller min lilla mormor 60år, hah! Så idag ska vi åka och fira henne. Det ska bli lite mysigt. Sen måste jag plugga också, imorgon ska jag redovisa lite historia grejer. Mein Gott, wie wird sie gehen! som betyder: Herregud, hur ska de gå! på tyska.

Aja nåväl som min gammelmormor alltid sa.. ska ta och börja sminka mig lite och sysselsätta mig själv.

Vi hörs! Ha en bra dag!
PÖöZzZZ!


 


Lördag

Hej igen!

Idag efter frukosten tog jag och Macke en liten prommis ner till Ica. Vi köpte lite frukt och lite lunch. Jag tycker det är skönt att kunna prata med sin storebror. Vi kan liksom prata om vad som helst.

Annars har jag bara vart hemma, super skönt! Jag har gjort en liten fruktsallad och bara haft det mysigt, duschat och färgat ögonbryn + fransar :)

Nu ska jag kolla på stjärnor på is.
Gabbi hade tydligen vart inne på Niklas stadium och frågat efter en bikini-sport-bh som hon hade på sig i inslaget nyss.:P
Har bilder på den andra datan när Gabbi, jag, Erica, Sanna, Anna och Nicole är i Estland och tävlade. Lite kul.
Ska se om ja kan lägga in någon:)



Men ska titta vidare!

Vi hörs!

P  U  S  S

Gör det du också

                                                

Nu är äntligen tävlingen igång!

Det du tävlar om är en heldag i studio tillsammans med professionella fotografer, modellcoacher och makeupstylister. Du får 3 olika smink och hårstylingar, 40 redigerade bilder på skiva och lunch.
Priset är värt 3400 Kr!!

Bilderna du får får du använda hur du vill, facebook, msn, blogg osv. Bilderna får inte säljas vidare eller användas i reklam eller vinnande syfte utan fotografens samtycke!
Plåtningen kommer att äga rum i våran toppmoderna studio i centrala Uppsala. Så är en fördel om man bor i närheten av uppsala eller har möjlighet att skaffa transport eller boende på egen hand.

Så här tävlar du:

Skriv en kommentar till mig att du vill vara med. Kopiera detta inlägg och lägg upp på din blogg med länk hit.
Tävlingen avslutas Fredagen den 21 November och vinnaren dras slumpmässig från alla som är med och tävlar.
Har du ingen blogg går det bra att vara med att tävla i alla fall. Oavsett var noga med att lämna mailadress så att vi kan komma i kontakt med er när tävlingen är avslutad.

Ps. Det är alltså inte mig ni ska skriva till utan http://malinnestor.se/  som allstå står för tävlingen! Ds.

Sammarbetspartners: onmodella och jeebeephoto.se

Fotografens blogg: http://jeebeephoto.wordpress.com/ 


Lördag

Hola!

Nu har jag suttit och skrivit ner en massa bra butiker vi inte får missa när vi åker till London :)
Jag längtar verkligen. Alex och jag kommer shoppa som galningar! Åhh va jag längtar!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på.. Får se va som händer.



Skriver kanske senare!
Pössie

Fredag

                                           Hejsan bloggen!


Skolan var hur seg som helst, även fast jag bara hade tre lektioner. Historian gick rent ut sagt åt helvete.. tyvärr.. men de vi gjorde idag var VG och MVG frågor.. så har redan G i den uppgiften.. Men målet är att ha VG i slutbetyg.. får se hur de kommer att bli med de.

Efter skolan hämtade Niklas mig :) Vi åkte hem till honom, där vi vart hela tiden. Nu senare har vi vart och hämtat hans lille bror från hockeyn och köpt pizza hem. Jag minns inte när jag åt pizza senast. Så länge Niklas och jag hållt ihop har jag aldrig ätit de iaf och det är ändå ett år snart. Vi har suttit och tittat på idol å bara haft mysigt :)

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, Niklas ska jobba å jag ska väl bara ta det lugnt. Får se vad jag hittar på.

                                 Nu ska jag krypa ner i soffan igen till honey. Vi hörs imorgon!

                 Nattipuss


Matilda, ja vet vi skulle vara nyttiga! Har lite ångest nu faktist..menvafan, jag skyller på Niklas (;




Torsdag

Hejsan hoppsan!


Har inte skrivit på längre, men har inte haft tid riktigt. Egentligen har jag inte de nu heller så därför blir det ett kort inlägg. Ville bara informera att jag lever liksom. xP

Skolan var seg idag, fast ändå rätt kul. Hur går de ihop :S.. aja.. Efter skolan gick jag och Tilda en andra gång till ica, jag köpte lite fruk och Matilda lite natur godis:)

Nu är jag hemma och har gjort en jätte mumsig fruktsallad :)
Jag har även vart duktig och gjort klart de sista på min saga som vi håller på med i svenskan och har skickat in den till vår lärare eftersom den ska vara inne idag.

Nu ska jag plugga vidare med Historia eftersom vi har förhör imorgon. Jag kan verkligen inte ett skit med de vi håller på med nu! Så har lite panik! Måste läsa egenom lite.

Vi hörs kanske imorgon :)

Pussinuss!

Tisdag

Hallå i stugan!

Ännu än tråkig dag i regn å rusk. Skolan gick rätt fort, slutade vid två tiden, vilket var super skönt :)
Nu har jag precis kommit hem, ska snart sätta mig vid den andra datan å fortsätta skriva klart en svenska uppgift. Måste plugga med Histoian också..
Senare ska jag nog gå på spinning passet som är vid sju tiden tror ja.. förhoppningsvis går ja dit, men bara om orkar ^^



Vi höörs göllet!

PÖZZ

Saknar faktist dig

 Jag saknar dig Alex! 

Vi har inte träffats på hundra år nu känns de som. Och fich nyss höra att hon ligger hemma med influensa!
Jag tycker synd om dig gumman!

Vi måste ta å fika när du blir frisk!
Snart åker ju vi till London också, då får du inte vara sjuk!

Det är de ända jag ser framemot just nu!

Efter den resan tycker jag att vi bokar en utomlands resa till sommaren!
Va sägs?! Laura och co. ni måste också med!

                                                                 Pussie


Måndag

Fitt måndag med ett stor jävla F!
Skola igen som vanligt.  Fyy fan vad less jag är de skiten! Massa att göra. Idag sög skolan, hade bara massa skit ämnen.
Men det är ju faktist bara 1 1/2 år kvar! (Yeey!?)

Nu ska sätta mig i sängen med en kopp te och plugga!

Åhh!..




Aja, hoppas ni inte har en lika dålig dag som mig^^

PÖSSIE


Lördag och Söndag

Hejhoppisnoppi!

Igår var det en helt underbar lördag med Niklas! Det var verkligen jätte länge sen då både han och jag var lediga samtidigt från skola och jobb.
Vi vakna rätt sent å åt en jääätte frukost sen på dagen åkte vi på hälso mässan i Älvsjö:) Det var faktist kul även fast det kanske inte låter som de. Niklas vann ett presentkort på massage för 300kr bara för att han klarade 8 shins eller hur de stavas^^  Vi fick även en påse med omega 3 tabletter som jag hört är rätt bra, även tabletter som är bra för fettförbränning och tar bort sötsuget, vilket passar mig perfet! ^^


Efter de åkte vi hem till honom där vi skulle "passa" hunden och Niklas lille bror. Vi gjorde tacos och baka bröd xD Sen satt vi å käka godis å titta på tv :) Jätte mysigt!

Idag har jag jobbat, därefter mötte jag upp Niklas och hans syrra Malin i Tumba, vi åkte direkt till huddinge hallen där deras brorsa hade hockey match. Thomas var as duktig och gjorde värsta snygga assisten! Dom vann med 3-1:)

Sen åkte vi hem hit till dom å åt en jätte mysig middag och har kollat på tv. Ensam mamma söker och Sanningens ögonblick! Hur fan kan Linda Rosing ställa upp på de?! Herregud männsika..och shit vad tjejen innan gjorde bort sig!! Pinsamt!

Nu ska ja plugga lite matte, förhör imorgon.

Nattinatti


Fredag

Heej!

11 månader med Älskling idag!

Idag var det skola som vanligt, hade bara matte och historia :)
Sen gick jag å Hillo till ishallen å åkte lite, det va skit kul! Men de gick väl sådär kan man säga:P Niklas kom förbi också:) Han är skit duktiig! Fast på hockey då^^

Därefter fick jag å Niklas skynda oss hem till mig för att hämta kläder för att sen åka hem till honom å duscha å byta om!
Vi var juh på footloose idag!!
Huuur braa sooom heeelst!!



Vi gick till en supeer mysig kina restaurang vid Odenplan precis innan, jätte fint :) Hände dock en "tragisk" insident i repris för min del!! Berättar en annan dag, men de är helt sjuk! Två gånger på en vecka! Har aldrig hänt förut!

Det har vart en jätte bra 11 månaders dag med älsklingen! Och om bara en månad är det 1 år! Va fort tiden har gått!

NATTINATT


Torsdag

Hej bloggen! Lääget!?

Idag har jag vart i skolan, redovisa om miljöpartiet med Jocke idag, gick väl sådär för mig.., men Jocke var super duktig :)
Har vart en rätt slapp dag. Hade idrott som jag å Matilda inte kunde va med på eftersom vi inte skulle hinna byta om pga. att elevråds mötet vi skulle på :) Så de var skönt. Sen var det inte heller en obligatorisk matte lektion, men gick ändå duktig som man är ;) Å så hade vi svenska å föreningsarbete :) Rätt nice torsdag ändå, vilket är rätt ovanligt! Bara en massa tråkiga ämnen.

Efter skolan åkte Tilda å jag hem till henne för att plugga historia som ska va inne imorgon. Är hur jobbigt å tråkigt som helst, men de gick bra, vi blev klara tillslut. Ett litet tack ska Oliver ha för att han hjälpte oss^^
Haha, det blev att vi köpte oss en varsin gorbys och ett paket vindruvor, går juh inte att plugga annars ju ;) Vi som ska börja bli nyttiga å allt :/
Från och med nu Matilda!! Inget socker! Inga kolhydrater!

Aja, nu är jag hemma å köket börjar bli klart nu! Super fint! :) Ni kanske får se senare när de är helt klart.

Niklas är och gymar å imorgon ska vi på musikalen Footloose! Köpte två biljetter till honom i födelsedagspresent :)
Justja! Ja har inte berättat va ja köpte till honom! Men de orkar jag inte berätta heller ;) En annan gång kanske.



Nu ska jag se den där MTV galan å snart kommer älskling :)

Imorgon efter skolan blir det även skridskor med Hillo! Det ska bli kul!

Men vi hörs mer imorgon!

P   U   S   S

Onsdag

Ännu en dag med mkt skratt i skolan!
 Finns inte så mycke å säga om dagen, har bara vart i skolan och hos pappa där jag har pluggat och lekt med Melwin.

Nu kom jag precis hem till mamma igen, Macke hade köpt subway till mig! :) Huur gott som helst!




Nu ska jag titta på efterlyst å snart kommer Niklas från gymet också, alltid lika mysigt!


Nattinatt!


Tisdag

Hej igen!

Idag har det vart en rätt rolig dag i skolan, eller rolig och rolig, blev mkt skratt iaf :)
Vad Tilda å jag garva åt vet jag inte riktigt! Fanns massa roligt vi snacka om xD

Efter skolan gick jag till pappa, det var super mysigt att träffa Melwin!
Vi lekte jätte mkt! Han har blivit så stor nu lille Melle.
Dock vill han inte ligga i soffan å bara gosa, han vill hellre leka..
Snart börjar han prata också :)

Senare kom Niklas dit. Därefter mötte vi upp Chrisse i Tumba. Killarna skulle till gymet å jag skulle hem. Så de köde hem mig, å nu ska jag jag göra klart samhäll!

Provet idag gick väl sådär.. Det var i Pedagogiskt ledarskap.. Får se hur resultatet blev..

Men ska gå nu!
PÖSS


(kul inlägg, kuul!)

Måndag

Fyyfaaan!!!
Skolan har börjat igen.. Jag orkar inte, har blivit så himla skoltrött på sista tiden! Även fast jag haft en veckas lov nu!.. Känns ännu värre att man har ett år kvar i skolan!!
Hur ska jaa orka..(!?)

Imorgon är det prov, så denna dag kommer endast bestå av plugg.. ÅÅÅH!
Kanske åker med Niklas å kollar på hans tennis träning senare, ja får se.

Aja ska väl gå å plugga då.. å göra någon nytta!!

OM 17 DAGAR ÅKER VI TILL LONDON ALEX!

Något att längta till iaf!!




TJINGELING!!




Söndag

Heej!


Simple Plan var hur jäva bra som helst!! Jag som inte tyckte om dom, har ändrat uppfattning helt! Aaaaah!!
Matilda å jag drog till globen å gick till donken precis innan för att köpa oss å något lätt att äta för att inte hungra ihäl senare på kvällen, inne på donken möter vi Emelie som hade stått i kö sen kl 14! Så dom stog bland dom första, Matilda å jag hakade sååklart på dom! Kön var huuur lång som helst + att det var as kallt å dugga! Så det var skönt att inte behöva stå lägnst bak xD Haha!
Det var Zebraheads som var förbandet, jag tycker faktist att dom var rätt bra :) Å sen kom Simple plan!! Vi stog allra längst fram! Aaas nice! Det var skit kul, alla mosades å svettades! haha det  va skit äckligt, men kul xD
Matilda å Eriksson kom också in :)  Efter ungefär halva konserten gick jag, Matilda, Matilda å Eriksson bak där det inte var lika mkt folk, man såg as bra å det var skönt att inte behöva stå på varanndra!
 
Det var så as gullit när dom skulle prata svenska, dom var skit duktiga! :) Dom gjorde även en lite sång om sverige :) Handla bla. om att vi har dom snyggaste tjejerna i världen. Men tyckte att det var lite pinasmt eftersom nästan hela publiken betod av emos..! xD Å på slutet bah; BIRA, BIRA, BIRA! Publiken: BÄRS, BÄRS, BÄRS!! Haha! Det var aas kul! 


Lite foton från kvällen

     

1. Vet inte va han heter, men bra som fan va han! Se hur nära vi stog!
2. Cool bild tagen när vi ställde oss där bak
3. Matilda och Eriksson sitter å diggar!
4. Emelie och Tilda


Efter konserten drog Matilda å jag till tullinge, där det var fest. Skulle säkert vart mkt roligare om vi hade dricka och kanske hade kommit lite tidigare.. Men det var ändå rätt kul, dock inte våran hemresa xP 
Buss-fan hade slutat gå mot tullinge station, och inte orkade vi gå i hela 30 min i högklackat till stationen. Så taxin fck bli vår räddning. Åker till tumba. Mitt kort funkar inte i hans bil. Blev tvungen att spring upp till bankomaten. Helvete! Den är stängd! Springer ner till taxi gubben igen. Vi får då åka till Statoil för att ta ut dom där jävla pengarna. Väl där. Tanten säger att man inte få gå in i butiken så man måste stå å snacka via luckan som finns. Jag ber henne ta ut pengar åt mig, vilket inte funkar! Meen hon lyckades ta ut via kassan, ÄNTLIGEN! 
Därefter åker vi tillbaka till tumba. Tilda å jag går upp till pappa å sover där. 

                 Dagen därpå bestog endas av jobb och en myskväll med älsklingen :)

                Och idag har och ska jag bara va hemma och ta det lugnt :) Skööönt!

     Pussinoussie!

RSS 2.0