Nyårsafton!


Gott Nytt År Allesammans!

Hoppas ni haft ett underbart år och att 2009 kommer bli ännu bättre! 

Va försiktiga med smällare ikväll!

Puss och Kram
på er!

 

Stockholms året snart slut..

Hejsan igen!

Gissa vad jag gjort idag!..  Vart i stan-.-.. Men nu åkte jag med mamma och Ronnie.
 Krongligaste jag vart med om.. Vi skulle byta våra barstolar vi nyss köpt, men två st var trasiga, så åkte till Sveavägen, där stolarna var slut, åkte direkt till Ringen där dom från Sveavägen hade lagt undan två st.. men när vi kommer dit är dom slutsålda! Så från Ringen ringer dom till Sickla där dom skulle finnas.. Snacka om jobbigt. Men som tur var fanns dom där, heela och rena. Jävligt jobbigt att åka runt.. Hann köpa mig ett skärp jag letat efter i tusen år, så de var väl bra.

Så här ser stolen ut.. som nu nästan hela sverige borde ha hemma.. eftrsom dom är slut ööverallt!




Åt även en super god räkmacka, och gissa va mack-jäveln gick på!? 130:- !! För en macka!! Haha, herregud! Tack mamma.. jag behövde ju faktist inte^^

Imogon är det nyår som jag ska spendera med min Älskling och hanns vänner. Vi ska äta midda och sen kanske dra nånstans, jag vet inte riktigt hur det blir än.

Nu ska jag krypa ner hos Älsklingen så hörs vi imorgon!

Puss och godnatt!


30 december

Åhh.. varför, varför, varför..
Kunde jag inte bara låta håret vara! Är jag tvungen att färga och fixa det hela tiden! Nu ser jag ut som typ Hej-jag-heter-Svettlana.-Jag-kommer-från-polen.

Eftersom jag inte kan lägga in egna bilder längre kan jag visa den här bilden hur det blev ungefär..


29 december

Tjossan Tjoffsan!

Omg! Min budget! Haha! Min plånbok är verkligen helt jävla tom, äändå köper jag en massa saker som borde vänta till senare..
Idag var Petra och jag i stan då jag köpte bl.a ett par skinnstövlar, två tröjor, örhängen, hårfärg, nagel förstärkare, nagel remover.. och iförrgår då ja va med alex köpte jag även ett par nya skinnhandskar och en vår/sommar kappa.. och dagen innan det var jag i stan ännu en gång.. PLUS all julklappsshopping med Petra som vi gjorde den 23:e.. Herregud..
Nu ska jag inte köpa en grej till!!! ..Som det alltid brukar låta..

Maximum Growth Sally Hansen 100:-
Petra rekomenderar :)

Snart är det nyår och jag vet inte vad jag ska hitta på.. antingen vara med älskling och hans polare"eller vara med Alex och äta middag och sedan dra på fest i äckliga Södertälje.. eller vara med Marre och Martina.. Åhh.. Beslutsångest..
Får se vad det blir.. Vill ju såklart vad med Niklas.. men samtidigt vill jag ju vara med dom andra också..
*suck*

Nu ska jag gå och spela skippo med min lilla polak Petrovska :D
 See yaa!

28 December

Hejsan och godmorgon!(?)

Klockan är åtta på kvällen och jag har typ sovit heeela dagen!.. helt sjukt men vääldigt skönt :) Har tittat på sex and the city, spelat kort med Petra och bara tagit det väääldigt lugnt.


Kanske ska berätta lite kort om va som hände igår. Det gick alldelles utmärkt att komma in:). Jag, Petra, Robin och Niklas gick in först därefter kom Alex och gänget :) Ibörjan var det lagom med folk men ju senare klockan blev desto mer folk kom och man kunde man knappt röra sig.  Det blev tillslut jobbigt så vi drog vid 2 tiden. Jag, Petra, Robin och Niklas tog en taxi så det va super skönt. Men det var super kul så länge det vara! :) Mycket bra musik var det också!



Alex och tjejerna var super fina och det var jätte kul att träffa alla igen. Erika var super söt med hennes pojkvän som jag aldrig träffat :) och likaså Sara och hennes kille :)
Alex var super fin i sin nya klänning :)
Tokigt det där som hände på slutet :/ Men men..
 
Grattis Sara på 18-års dagen!

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen igen och kolla fler avsnitt av Seeex and the City!!

Puss och Kram på er!



Lördag

Hallå Hallå!

Jag är allt duktig ja. Nu har jag fixat så att vi har ett 16 manna bord med 8-9 gratis inträde på Vanilla. Han som äger stället jobbar nämligen också på MQ så har snackat med honom :) Jag är sååå bra! Sara fyller 18 imorgon så vi ska liksom fira henne :) Det ska bli suger kul! Ska ta med mig Perta så att vi går in före de anndra eftersom jag ska gå in med Alex legg. Han som ja känner lovade också att om jag skulle nekas av vakten skulle han fixa så ingen polisanmälan sker utan att jag bara måste gå där ifrån liksom ^^ haha Vi får se hur det går :P

Men nu ska jag börja fixa mig^^


Puss & Kram
på er
!

God Jul

                                                           Hej hej!

Har inte skrivit på ett tag, men har haft fullt upp med julklappar och annat kul ^^

I förgår var det julafton! Årets mysigaste dag!
Fick massor av bra julklappar och mysigt att träffa hela tjocka släkten, men på olika ställen ^^ Men det var kul iaf! Fick bl.a en rosa sladdlös dammsugare, rosa digital kamera, sex and the city boxen + filmen, pengar, ansiktsprodukter, underkläder och en massa annat bra :D

Idag så ska jag åka till stan och kolla mellandagsrean med Alex, var länge sen ja träffa henne, så det ska bli jätte kul :) Har även en liten julklapp till henne som hon ska få ^^

Men vi hörs hörrni!'

Puss & Kram på er! Och God Jul!!


Söndag

Hej!

Tiden gick såå himla fort på jobbet! Helt sjukt! Jag och Nathalie hade väärsta festen där bakom, skit hög musik! As kul!
Tyvärr så hände det inget speciellt idag.. så har inga roliga händelser att berätta :/

Idag har jag och Petra haft en riktig bak dag! Bakade knäck, choklaskola och chokladbollar :)
Knäcken blev super sega och inte ett dugg hårda, chokladkolan blev alldelles för mjuk (skulle passa perfekt som chokladsås) och choklad bollarna blev super goda :)
   
Vi kunde inte baka nått annat eftersom vi inte har fått vit varorna än, eller dom är inte installerade ^^ Jag har nämligen köpt jätte fina glas burkat till mormor som jag ska fylla med lite jul godis som julklapp liskom.. fiffit-fiffit!

Imorgon blir det stan med Petro! Har killarna kvar att köpa till. Nicke-picke, Melle, Pappa, Macke, kanske Robin och så ska ja bara köpa lite små grejer till Bosse och Ulrika (Niklas mammi och pappi). Petra och ja ska även äta på kina, myys pyys! :)

Men nu ska ja sova!

G  O  D   N  A  T  T


work, woork, work!

Hola!


Idag har ja jobbat. Mycket segt om ja ska va ärlig. Igår var det fest i tullinge i en lokal. Va ska man säga om festen?.. Det såg ut som en klassfest man var på när men gick i trean, ni vet, bullar på borden, stolar runt dansgolvet, alla var uppdelade i olika "gäng" jaa typ så..:P Men de va väl rätt kul ändå. Desto senare klockan blev och ju mer dricka man fick i sig :)  Blev en ganska tidig kväll ändå. Älskling kom och hämta mig runt halv tolv tiden, så de va rätt skönt, eftersom ja jobbade idag. 

Jobbet gick väl bra, tiden går så fruktansvärt låångsamt! Helt sjukt!
Idag kom Fredrik Reinfeldt in i butiken, han var med sitt barn och fru. Han köpte en Lyle scott piké och ett par kallingar, om du undra. ^^


Och seeen, vet du vaa!!? Värsta äääckligt! Det var nån som hade bajsat i ett provrum!! JA du läste helt rätt!!  Asså seriöst, be om att få låna toaletten eller va som heelst! Ingen ville ju ta bort skiten heller! Så de stank ju som fan! hahah!
Kanske var det statsministern :O!!

Löpsedels imorgon:

Reinfeldt kunde inte hålla sig - bajsa i provrummet
Haha! xD

Aja, slutade vid sex, så ja väntade på Nicke picke till klockan sju då han slutade :) Sen åkte vi hem till mig och har inte gjort mycket inte. Ätit, tittat på tv och nu ska vi sova :)


Imorgon är de jobb igen.

Ni får ha de så bra!

P Y S S
                


Hm..

Hejhej!

Kom nyss och tänka på en sak nu med tanke på jul och allt. När man var liten kom ju alltid tomten varje år, och man visste aldrig vem som gömde sig bakom de där läskiga skägget. '
Men nu när man har blivit äldre och tomten inte kommer. Ska man vara utan tomte då? De känns väl lite tråkigt eftersom det är trots allt en tradition! Så vafan, va sägs som en såndan tomte i jul?!  Kanske skulle man få honom i julklapp också ;) Vem vet^^ Älsklingen får klä ut sig :)
YAMMIE!

  

Torsdag och lovet haar böörjaat!

Men hej igen!

Idag hade alla SPIL klasser en avslutning tillsammans i idrottshuset. Man fick välja om man ville spela volleyboll, fotboll eller basket. Jag valde volleyboll :) Det va jätte kul och fan va bra mitt lag var xD Lagen var blandade så det blev roligare :)
Sen bjöd dom på julmust, lussebulle, pepparkaka, godis och en mandarin, vi fick även en chokladask av Bosse. Mycket snällt av honom.

Efter skolan mötte jag upp Marre, vi gick runt i Tumba lite, lämnade bl.a in Niklas armkedja som gått sönder. Sen gick vi upp till pappa en sväng och lekte med Melle! :) Han är så sööt! Han gillar oss:) Han älskar Marres mage!! Han peka alltid på den och ville att hon skulle dra upp tröjan xD Haha!

Sen hängde Marre med mig och fixa mina naglar! Det blev suuper bra :D Nu är dom fina igen, aaaallihopa!
När de var klart drog vi till Mcdonalds och därefter åkte vi hem :)

Nu är jag hemma och mamma har precis komit hem från Sundsvall, så ska ner å snacka med henne lite :)Imorgon blir det stan som gäller! :)

Ha de så bra!
                                                                                                Puss & Kram


onsdag

Hejsan hoppsan!

Åhh va ja önskar mig en ny laptop i julklapp!! Min data lever sitt egna lilla liv. Ibland funkar internet, ibland funkar det inte alls, ibland har den typ disco eller nått då den börjar blinka och så kommer en massa msn ruter upp plus att jag inte kan göra ett skit, måste stänga av för att det ska sluta.. Fyyy faarfao säger ja bara!

Men nu är tydligen datan på min sida, äään sålänge, snart börjar de väl igen..

Men ska väl passa på och skriva lite snabbt då.
Vad har ja gjort? Igår blev det en super kort dag i skolan, gick bara på innebandyprofilen och på kvällen blev det Titanic som nog är bland de bästa filmerna som finns :)
Visst är det pinsamt att Niklas aldrig i sitt liv har sett den!!? Asså han visste fan knappt vad den handla om!! Sheisse! Ja satt och berätta va den handla om och så sa ja att Leonardo Dicaprio kommer dö i slutet, och bah: Vaa!!?? Döör han!?
Asså även om man inte sett filmen borde han ju ändå veta va som händer!(?) Eller? Tydligen inte!
Pinsamt Älskling!!

Aja, idag så var det ännu en kort dag i skolan eftersom det var skol SM borta i haninge. Tyvärr så förlora vi båda matcherna, men faan va vi spela bra! Och vilken ootur vi har!.. Så de va lite synd sådär :)

När klockan typ va fem var ja hemma, så ja satte mig i ett vaarmt bad å sen har jag tittat på tv. Såg bl.a Bonde söker fru! Och guuud va söt Ville är!! Hahah, han är ju bara för go!! Söt Ville!! xD Haha!


Sen har jag även sett de där pogramet med den där killen som föder en unge. Herregud, finner inga ord rktigt. Men de är väl kul att dom också kan skaffa riktiga barn, eller va man nu säger xP

Men nu ska jag nog gå :) Imorgon är det sista dagen i skolan!! Ååh va jag längtaaat! Och sen ska jag fixa mina naglar också :) Var tvungen att byta tid eftersom bandyn var på den tiden idag ^^

Men vi hörs mina små läsare!
Pussinoussie


Färgade linser

Sheisse!

Har läst i massa olika bloggar nu att man kan få helt gratis färgade linser!
Vet inte om det funkar men helt klart värt ett försök! :)
Vill du också beställa? Kolla in deras hemsida: www.fargadelinser.com
 Vilken färg ska man ha då?
Beeslutsångest!

      

Blå
har jag ju själv, kanske lite tråkigt? Fast dom var ju en riktigt snygg färg!
Lila vore ju skit coolt, men lite overkligt.. alla förstår ju att man har linser liksom.. :/
Gröna, lite kanske för knalliga, eller?
Bruna, skulle va riktigt snyggt om man var blond.. Undra om jag skulle se ut att komma från typ Turkiet om jag hade bruna ögon?.. Fast iof är jag ju väldigt ljus i hyn ^^

Men ååh va svårt!! Blå eller bruna, blå eller brun, blå eller brun??!!

BLÅ!!

Måndag

Hejsan!

Viilken måndag! Världens slappaste dag i skolan, gjorde ingenting på lektionerna typ, suuper skönt! :)
På svenskan var uppgiften att göra en dikt med rim och Matilda och jag var så otroligt dåliga så de är helt sjuk! Jag kan väl visa med den här dikten hur dåliga vi verkligen var.

Goood Jul och Gott Nytt År! Hoppas du får ett bättre år!


Hahaha!
 Näe rimma är nog inte riktg vår grej, men det blev en dikt iaf! Dock kommer jag inte ihåg den nu, men ja lovar att visa den sen! Haha, skit dålig och jätte hemsk!

Jaa, de va en väldigt skön dag i plugget vilket det förhoppningsvis kommer att vara dom här tre dagarna som är kvar innan lovet :)
På onsdag är det innebandy SM eller om de är DM, ja vettefan xD Vi har borta match i Haninge, långt  som fan och torska kommer vi att göra. Vi är så kassa att det nästan är lite pinsamt ^^ Men äsch! De kommer bli kul. Eller?

Efter skolan gick jag och la mig i sängen, ja somna och vakna upp vid typ sju tiden eller nå sånt. Inte bra att sova sådär på dagen, jag kan aldrig sova på natten sen.. Typiskt!.. 

Aja, va ska man göra åt saken, är man trött så är man ^^ Nu ska jag nog ta å röja upp lite i rummer, ser förjävligt ut^^


Men vi hörs hörrni :)

(Bilder från lördagen skulle läggas upp idag, men Robin min käre kusin har gjort nått med datan så att det inte funkar, men han skulle fixa de, så de kommer tjejer! )


P U S S I L U S S I


Lördagen

Heej!

Min lörda var super mysig!  Vid 1 tiden åkte ja in till stan med mamma och Ronnie. Vi åkte mest runt med bilden kändes det som. Såg bl.a Luciatåget med hemlösa, as söta! Dom sjöng för fullt med helt utan tagt och melodi,  alla sjöng olika xD sen träffa vi även mammas jobbarkompisar en snabbis också. Det var lite trevligt sådär. Vi var även och åt lunch på söder, mysigt litet pasta ställe.

När jag väl kom hem var de dax att fixa sig lite för att sedan åka och träffa brudarna hemma hos Lollo.
Det var huur kul som helst att träffa tjejerna igen, och jag är såå glad över att vi har varandra även fast vi inte är så ofta och att vi inte går i samma skola så är jag världens gladaste människa att veta att världens underbaraste människor finns där för mig vad som en skulle hända. Tack för att ni finns tjejer, ni betyder jätte mycket för mig! <3

Vi spela våghals och även öl spel sen vid 12 tiden åkte Linnéa, henns kusin Robin och Marre till stuvsta, resten orka inte följa med. Så jag, Lollo, Sandra och Sandra har kommit fram till bästa framtidsplanen! Vi ska resa en hel del efter gymnasiet och då passa på att ta bartenter utbildning och sen när vi blivit gryyymt duktiga ska vi starta en nattklubb i USA! Kankse blir någon snabb kurs Eget företag eller va de nu heter, som kanske kan va bra att ha med sig, haha! Och sen är det bara kötta gärnet! :) Värsta kul ju! 

Innan jag säger hejdå måste jag även säga att jag är suuuper glad över att Lollo ska flytta hem igen!! Då kommer vi kunna träffas oftare!! :D

Det var i alla fall en super trevlig och jätte mysig kväll!

Grattis återigen Sandiie! <3

Bilder lägger jag upp imorgon :)

Pussinatti

Lördag

                                                                                Hallå hallå!

Inte var det väl bara jag som var bänkad framför tv och tittade på Idol igår?:) Kevin vann ju, men måste säga att Alice var huuur bra som helst speciellt den första låten hon sjöng med den ur söta blåa klänningen! Men Kevin var såklart en värdig vinnare :) Måste även påpeka Agnes klänning, guuuuuud  va fin den va! En sån vill jag ha! Eller om de var en kjol och en topp.. skitsamma, fin var den!

Haha, den här va faktist ganska kul xD http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.766878 Robin intervjuar under efterfesten.



Nu är jag hemma och vet inte vad jag ska hitta på, senare ikväll ska jag träffa min underbara vänner Lollo, Svills, Marre, Linnéa och Nord. Sandra fyller ju år imorgon så vi ska fira henne idag :) Vi har köpt en vääldans fin present må jag säga ;)

Känner en aning panik. Jag har inte köpt en eeenda julklapp! Och de känns som att jag bara drar ut på det hela tiden.. Nästa helg ska jag jobba också då hinner jag inte.. Det får bli nångång nästa vecka. Det MÅSTE bli nångång nästa vecka rättare sagt!

Aja, vi hörs sötispötispotatis! 
what?


Gaah!

HELVETES JÄVLA  ***** *** ***** ***** *** ****** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIN NAGEL GICK PRECIS AV!
FYY F****N VAD ONT DET GJORTDE!!
OCH FY F*****N VAD FULT DET ÄR!!

RINGDE PÅ EN GÅNG ANNIKA SOM GJORDE MINA NAGLAR ATT HON SKA FIXA TILL DET, MEN TIDEN ÄR LIKSOM PÅ ONSDAG! VILL HA EN NY NAGEL NUUU!

ÅÅÅÅH!!



FREDAAAAG!

Men heej!

Luciacupen idag.
Gick super bra och var faktist ganska trevligt :)
Först på morgonen var de luciatåg, därefter var det match lärarna iklädda i tomte kläder och innebandyprofilen som tärnor och stjärngossar, dock var det bara jag och Becka som var tjejer.. men de gick väl bra, hah. Vi vann iaf och snygga var vi ;)
Därefter började tuneringen. Det  var skit kul och titta på, Matilda var hur grym som helst!
Hela tuneringen slutade med att Matildas lag vann som besog av killarna i klassen, Matilda var så grymt bra att hon fick matchens lirare! :) Gjorde typ fyra mål på fyra matcher eller va de va:) BRA DÄR GUMMAN!

Vi som engagerade hela tuneringen fick en snygg mörkblå t-shirt med ett stort tryck på ryggen: SPIL
Väldans va proffsigt det såg ut ;)

Nu är jag hemma och ska nog bara va hemma ikväll och titta på Idol finalen eller om det blir hemma hos Nickepicke.. ja vet inte:P
Och imorgon så ska jag träffa tjejerna! :D

Föresten! Matilda, hoppas det gick bra på ar betsintervjuen! Det gick säkert super bra!

Skriver kanske senare!
Pyyss


Onsdag

Hej!

Begravningen idag var super jobbig, så tragiskt att se Kent, Christopher och Lisa.. Men det var super fint iaf.. 
Vila i frid Towe




Nu är det matte som gäller, har prov imorgon och som sagt, jag kan inte ett skit..Tycker det är hur svårt som helst..
Men ska försöka plugga lite till nu medans Niklas är på gymet,  vi gick nämligen egenom lite innan han drog och träna så får se vad jag kommer ihåg ^^

pyssinyssi


Tisdag

Hallå hallå!

Idag var skolan rätt seg, hade profilen på morgonen därefter var de engelska, vilket blev en väldigt kort lektion eftersom de var DM eller om de va SM för killarna i handboll, så vi fick gå och titta på de:) Niice!
(Om någon undrar hur det gick, kan jag säga att Tumba vann båda matcherna.)^^

Sen var det dans som gällde. Det var faktist rätt kul även om det höll på i hela tre timmar. Jag vet inte varför det var så värst kul egentligen, trött kanske xD




Imorgon ska jag på begravning. Christophers mamma gick bort för ungefär två veckor sedan i canser. Jag kände inte henne så jätte bra, men har träffat henne några gånger och har alltid vetat vem hon var redan sen jag var liten eftersom Macke och Christopher lekte och gick i samma klass när dom va små. (Christopher är även Niklas systers pojkvän, ska alltså gå med Niklas och hans familj)

Usch ja.. och vad ska man ha på sig?.. Jag har ingenting.. suck..

Jag ska gå och kika lite i garderoben och se om jag hittar nått bra..

Vi hörs!


Hoppas tomten läser min blogg..



Lite saker som står min önskelista:
Pengar (M.Y.C.K.E.T)
PSP (Rosa eller vitt)
Kamera (Rosa ofc)
Smycken
Kläder
Underkläder (ex. Hanky Panky)
Snowboard
Gå till frisören för att klippa och färga
Sladdlös dammsugare från Elektrolux (vit)
Clinique produkter (hud typ 2)
En guld fisk xD

Jaa.. ja vet att jag inte kan få allt detta.. men någonting iaf..

Snälla tomten...

<3


Tack för ett underbart år med dig Älskling! Ser framemot en framtid med dig!



M  i  k  a  e  l  a    <3    N  i  k  l  a  s

<3333


Lördag

Jobb, jobb, jobb..
Efter jobbet var det meningen att träffa Lollo, Martina, Marre, Sandra och Sandra.. men så blev det inte. Jag och Niklas åkte tillsammans hem efter jobbet och åkte direkt hem till honom och käka hemgjort pizza :) och så kolla vi på finalen stjärnor på is. Därefter var det meningen att åka till Martina, men orkade verkligen inte.. tyvärr. Får bli en annan dag ist.

Imorgon är det faktiskt en ganska speciell dag :) Jag och Niklas har nämligen vart tillsammans i 1 år!! :) Åhh! va tiden går fort :) Jag älskar honom över allt annan på jorden och vill leva med han i hela mitt liv :) tihi

Nu ska jag gå och lägga mig, ska försöka övertala Niklas att köra mig till tumba imorgon.. Efter jobbet kanske vi ska gå ut och äta :) Myyspys!

Förresten köpre en skit snygg tröja idag till Baby från MQ, de var en namnsdags och 1års present ^^

Grattis på namnsdagen Älskling! 

M <3 N

Fredag

Hej!

Idag är jag sjuk.

Nu ska jag till stan!

P Ö S S

! !


Torsdag

Godagens!

Igår var ju jag i stan en sväng, hann inte att gå i så mycket butiker, sprang förbi MQ för att kolla hur mycket jag ska jobba och så i vinter. (Blir fortfarande varannan helg, vilket är bra, vill inte jobba mer)
Väl där inne så snackar jag lite kort med Daniel, han undra vart jag hållt hus, eftersom jag vart borta i London då ja skulle jobbat. Under tiden jag va där inne fick jag reda på att det inte blir någon Galleria-Fest för dom under 18! Festen skulle tydligen äga rum på en nattklubb:/. Och så fick jag även reda på att Daniel är bisexuell, de tycker jag va lite kul att han berätta:P 

Ja sen vart det dags att shoppa lite från Stadium. Klockan var undefär 19.02 och butiken stänger vid 19.00 för folk som inte har någon släkting  som jobbar där, hade man de fick man va där hur länge som helst typ, jag tror jag gick vid nio tiden :P. När jag väl ska gå in så står en stor fet vakt och säger:
-Eyy du! Du kommer inte in!
- Men vadå? Min pojkvän jobbar där inne.. (säger jag tillbaka lite snällt)
- AHA OCH!?Vi stänger nu!!!
 Sheisse liksom!
Så står han där och ser så jävla ful och dum ut att jag bara hade lust att spöa ner honom, men skulle ja göra de, vet jag själv vem som skulle ligga ganska fort på marken.. Så jag höll tanken inom mig ist. 
Efter ett tag fick ja tillslut komma in, när han typ börja tro mig att min pojvän verkligen jobba där.. För jag fick ju stå där utanför som ett fån en stund innan han släppte in mig!.. 

Jag köpte iaf ett par vita nike skor som jag kan ha både på innebandyn i skolan plus boxningspassen på gymet :) Köpte även ett par tränings tights, tränings tröja och en mössa:)  Allt detta med rabatten blev bara en tusen lapp! Veery niiice!


Så imorse försov jag mig så jag missade två lektioner, både smhäll och svenska.. Inte bra Mikaela! 
Imorgon har jag historia prov och jag som inte kan ett skit om de, ska nu börja plugga..
 Har gjort en toast och varm choklad :) 

 

Vi hörs kanske senare! 

PYSS!
 


Onsdag

T  J  E  N  A  R  E  !  !

Skolan idag var huuur nice som helst!
Hade redovisning halv nio i natur, det gick väl bra. Direkt efter vi redovisat fick jag och Matilda gå från lektionen, eftersom vi skulle sitta i sekitaiatet :) Det var faktist kul. Våra innebandy killar spelade skol SM mot Vackstanäs och ett annan lag som hette nått med ströms xD Tyärr så gick inte våra pojkar vidare:/ Dom var jätte duktiga iaf :) Den 17de är det vår tur, borta i haninge tror ja.. Sheisse! Ajaa, när innebandyn var slut var meningen att gå till svenska lektionen meeen då visar det sig att det var fem minuter kvar till elevrådsmöte som Matilda och jag måste gå på, viiilken oosis! xD Därefter var det slut :) Halleluljha!

Nu är jag hemma och ska försöka plugga lite histria, prov på freda och kan inte ett skit av de vi håller på med.. Sen vid fem tiden tänkte jag åka in till stan och köpa lite grejer och sen gå till Stadium där honey jobbar. Dom har tydligen en speciell kväll där efter stängning så alla släktingar får komma och jul handla och få 30% av allt i butken :) Fääätt nice ju! Yänkte köpa lite tränings kläder, inne skor och kanske nått annat kul. Önskar mig en snowboard.. så ska kolla på de också..



Vi hörs hörrni!
 
P  Ö  S  S  I  N  Ö  S  S  !


Inte långt kvar till jul nu

Hallojsan i stugan!

Kom precis hem från skolan, hade prov i både svenska B och engelska B, svenska provet gick gallant medans engelskan gick super dåligt.
Nu är jag hemma och ska plugga inför pedagogiskt ledarskaps provet som är imorgon. S kul ska jag ha det!


Förresten, det var ju första advent igår! Snart är det jul! Nedräkningen har börjat!



Vi hörs hörrni!

PuIsSI

RSS 2.0