work, woork, work!

Hola!


Idag har ja jobbat. Mycket segt om ja ska va ärlig. Igår var det fest i tullinge i en lokal. Va ska man säga om festen?.. Det såg ut som en klassfest man var på när men gick i trean, ni vet, bullar på borden, stolar runt dansgolvet, alla var uppdelade i olika "gäng" jaa typ så..:P Men de va väl rätt kul ändå. Desto senare klockan blev och ju mer dricka man fick i sig :)  Blev en ganska tidig kväll ändå. Älskling kom och hämta mig runt halv tolv tiden, så de va rätt skönt, eftersom ja jobbade idag. 

Jobbet gick väl bra, tiden går så fruktansvärt låångsamt! Helt sjukt!
Idag kom Fredrik Reinfeldt in i butiken, han var med sitt barn och fru. Han köpte en Lyle scott piké och ett par kallingar, om du undra. ^^


Och seeen, vet du vaa!!? Värsta äääckligt! Det var nån som hade bajsat i ett provrum!! JA du läste helt rätt!!  Asså seriöst, be om att få låna toaletten eller va som heelst! Ingen ville ju ta bort skiten heller! Så de stank ju som fan! hahah!
Kanske var det statsministern :O!!

Löpsedels imorgon:

Reinfeldt kunde inte hålla sig - bajsa i provrummet
Haha! xD

Aja, slutade vid sex, så ja väntade på Nicke picke till klockan sju då han slutade :) Sen åkte vi hem till mig och har inte gjort mycket inte. Ätit, tittat på tv och nu ska vi sova :)


Imorgon är de jobb igen.

Ni får ha de så bra!

P Y S S
                


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0